Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2020, 00:42

REZZIME DANA (ponedeljak): Leverkuzen, Totenhem, Benfika, CSKA... Od velikih samo Milan nije došao

Pogledajte ko vam je 26. oktobra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

LEVERKUZEN - AUGZBURG (tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1, kvota 1,55), rezultat 3:1

Očekivana pobeda Farmaceuta i proboj na četvrto mesto bundesligaške tabele. Junak trijumfa domaćina je Argentinac Lukas Alario, strelac dva gola, malo je bilo problema posle izjednačenja Kaliđurija početkom drugog dela, ali Leverkuzen je ispoštovao.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

BARNLI - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,50), rezultat 0:1

Moralo je, kad-tad, da se vrati Totenhemu zbog nesrećno izgubljenih bodova protiv Njukasla i Vest Hema. Tamo gde je uvek teško dobiti uspeo je Murinjov tim. Doduše, dugo je tanjio živce, ali je u 76. minutu posle koronera Lamele prebacio Kejn loptu glavom do Sona, a Korejac se postarao za pobedu sastava iz Londona.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

BENFIKA - BELENENSEŠ (tip 1, kvota 1,20), rezultat 2:0

Benfika je počela sezonu kobnim porazom od PAOK-a u kvalifikacijama za Ligu šampiona i doživela ozbiljan udarac, ali je posle toga uspela da se konsoliduje i pobedila je u svakoj utakmici. Večeras je zabeležila i šestu pobedu u nizu. Ekipa Žorža Žezusa je bez većih problema savladala Belenenses 2:0 i zadržala pet bodova prednosti nad Portom.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

CSKA - ARSENAL TULA (tip 1, kvota 1,60), rezultat 5:1

Lagan kec u Moskvi. Dovoljan da domaćin izbije na drugo mesto na tabeli. Uspeh je nagovestio Fedor Čalov realizacijom penala u nadoknadi prvog dela, zatim je Nikola Vlašić dao dva gola, već tad je kec bio zaokružen, a pobeda favorita potvrđena je u završnici sa još dva pogotka.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

FCSB - HERMANŠTAT (tip 1, kvota 1,50), rezultat 5:0

Trofejni rumunski klub nije imao problema u osmom kolu Lige 1. Već u prvom poluvremenu dao je četiri gola nejakim gostima i održao korak sa Klužom na deobi drugog mesta. Podatak da su je FCSB imao svih pet različitih strelaca dokazuje da ovaj tim funkcioniše.

ZAMALEK - ISMAIL (tip 1, kvota 1,50), rezultat 3:1

Nikakvih problema nije bilo za Zamalek u susretu 34. kola egipatskog prvenstva. Dva gola dao je već do sredine prvog dela, omogućio vam da se posvetite praćenju ostalih mečeva, a pečat udario u 73. minutu.

EKSCELZIOR - HELMOND (tip 1, kvota 1,50), rezultat 4:0

Možda Ekscelzior nije u vrhu tabele Druge lige Holandije, ali tek Helmond nije ništa posebno. Kad se takva dva tima sretnu jasno je da je domaćin u prednosti. Što je potvrdio sa četiri lopte u mreži protivnika. Lagan kec.

PRECRTANO

BRAJTON - VBA (tip 1, kvota 1,75), rezultat 1:1

Ne igra VBA toliko loše, mada je utisak da mu malo i nedostaje sreće. U sudaru ekipa koje će se najverovatnije boriti za opstanak Brajton i Albion Slavena Bilića odigrali su nerešeno - 1:1 (1:0). Možda i najrealniji i najočekivaniji ishod. Domaćin je bio bolji u prvom, Albion u drugom poluvremenu.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

MILAN - ROMA (tip 1, kvota 2,25), rezultat 3:3

Izvanredan fudbal viđen je na San Siru. Triput je vodio Milan, ali nije uspeo da sačuvao stoprocentan učinak u Seriji A. Pre svega zbog grešaka golmana Tatarušanua, koji je branio zbog toga što je Donaruma pozitivan na koronu. Jasno se videlo koliko rumusnkom čuvaru mreže nedostaje kontinuiteta. Mada se ne može poreći i da je Roma dobro igrala.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

GENT - GENK (tip 1, kvota 2,25), rezultat 1:2

Ne ide Gentu kako je očekivao. Bar ne u prvenstvu Belgije. Pretrpeo je treći poraz na poslednje četiri utakmice. Iako je poveo nije uspeo da sačuva prednost. Štaviše, u 84. minutu primio je gol i izgubio.

Izveštaj sa meča pročitajte OVDE.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.