Izvor: MozzartSport.com, 03.Nov.2020, 01:13

REZZIME DANA (ponedeljak): Hofenhajm loš, Benfika još gora - užasna zapravo

Pogledajte ko vam je danas doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

VILJAREAL – VALJADOLID (tip 1, kvota 1,67), >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rezultat 2:0

Otkako je teško poražen na gostovanju Barseloni (0:4) krajem septembra, Viljareal je ušao u mod bod na strani, tri kod kuće. Na dva vruća terena (Kadiz i Vanda metropolitano) "nule", na svom Madrigalu trijumfi protiv Alavesa i Valensije, a evo večeras na zatvaranju 8. runde i u duelu sa Valjadolidom - 2:0. Jedan od dva tima što i dalje nemaju pobedu u La ligi nije bio ravnopravan rival Žutoj podmorinici.

BRAGA – FAMALIKAO (tip 1, kvota 1,45), rezultat 1:0

Statistički i terenski Braga je dominirala na svom terenu protiv Famalikaa i realno je bilo da gostima spakuje nekoliko lopti u mrežu. Razliku je ipak napravio samo jedan pogodak i to onaj Bruna Vijane iz 76. minuta. Došao je baš kada je domaće počela da hvata panika da li će materijalizovati superiorno izdanje protiv tima koji im je dva puta u prethodna tri meča kidao bodove.

ANTALIJA – FENERBAHČE (tip 2, kvota 1,67), rezultat 1:2

Fener je pregrmeo još jedno neprijatno gostovanje - samo jednom slavio u Antaliji u šest prethodnih navrata - slavio rezultatom 2:1 i vratio se na čelo turskog šamionata. Najpopularniji klub Turske čeka na titulu punih šest godina i ove sezone ima imperativ trijumfa. Oseća se pritisak pod kojim Kanarinci igraju, ali za sada im dosta dobro ide. Ovo je četvrta uzastopna pobeda Fenera.

OPŠIRNIJE OVDE.

HELSINBORG – MALME (tip 2, kvota 1,40), rezultat 0:1

Sastav Jon Dala Tomasona napravio je veliki korak ka prvoj tituli šampiona države od 2017. godine. Helsinborg je bio tvrd, ali ne i nepobediv rival kojeg je ispostavilo se golom u 15. minutu slomio Telin. Nebeskoplavi su stigli do brojke od 53 boda, deset više od najbližeg pratioca i već u narednoj rundi imaju prvu meč loptu.

LEČE – PESKARA (tip 1, kvota 1,55), rezultat 3:1

Na stadionu Via del Mare Peskara nije imala nikakve šanse iako je u 67. minutu prepolovila zaostatak i došla do aktivnih 2:1. Međutim domaćin je bio toliko agresivan, raspucan i željan pobede, da je već u narednih nekoliko minuta preko dvostrukog strelca Stepinskog ponovo stekao nedostižna dva gola prednosti. Peskara je još jednom pokazala zašto ima pet vezanih poraza i drži fenjer na samom začelju Serije B.

VERONA – BENEVENTO (tip 1, kvota 2,25), rezultat 3:1

Dva puta Barak i jednom Lazović - Verona nastavlja da beleži sjajne rezultate, a večerašnja pobeda protiv Beneventa bila je treća za izabranike Ivana Jurića u prvih šest utakmica. Domaćin je relativno rano poveo, Benevento bio bolji od 17. do 56. minuta kada je izjednačio, a onda je odbrana Veštica ponovo demostrirala boljke koje ponavlja iz kola u kolo.

Opširnije OVDE.

LIDS – LESTER (tip 2, kvota 2,75), rezultat 1:4

Lids ima štošta. Pre svega Marsela Bijelsu, napadačku filozofiju i dubok džep, ali Lesterov gazda Džejmi Vardi jenešto što je odavno postalo tas na vagi koji neretko prevagne na stranu Lisica. To su, uostalom, potvrdila i dešavanja sa Eland Rouda ove večeri. Lester je pregazio Lids sa 4:1 i slavio možda ubedljivije nego što je igra na terenu pokazala, ali niko ne može da kaže da Lisice nisu zaslužile baš ovakav rasplet.

Opširnije OVDE.

KINDIJA - FCSB (tip 2, kvota 1,47), rezultat 0:2

Rumunski velikan nastavlja sa odličnim rezultatima u domaćem šampionatu. Gostovanje Kidiji donelo je četvrti vezani trijumf FCSB-a, treći bez primljenog gola. Sastav iz Bukurešta je još jednom potvrdio: U ovom trenutku nema boljeg napada u Rumuniji.

PRECRTANO

HOFENHAJM – UNION BERLIN (tip 1, kvota 1,87), rezultat 1:3

U poslednjem susretu 6. runde nemačke Bundeslige, Hofenhajm nije opravdao zvanje favorita protiv Uniona. Ključni trenutak na meču dogodio se u 58. minutu, kada je Robert Skov napravio, najblaže rečeno, neinteligentan prekršaj za najstrožu kaznu. Danac je odgurnuo Sebastijana Grajsbeka u sopstvenom šesnaestercu, a arbitar nije imao dilemu - penal i crveni karton za Skova. Kruze je pogodio za vođstvo, Dabur izjednačio, ali su gosti pojačali u finišu i sa još dva gola odneli ceo plen iz Zinshajma.

Opširnije OVDE.

BOAVISTA - BENFIKA (tip 2, kvota 1,28), rezultat 3:0

Nemoguća misija, pretvorila se u rutinsku pobedu za Boavistu. Naravno, samo gledajući rezultat - 3:0. Benfika je bila ta koja je pokušavala da napada, prednjačila je u posedu lopte, ali uzalud, jer je domaćin i statistički bio dominantniji, iako se posle dva gola u prvom delu solidno povukao iza lopte. Boavista je u velikom stilu stigla do premijerne prvenstvene pobede ove sezone, a Orlovi prvi put posle 14 prvenstvenih mečeva nisu uspeli da zatresu mrežu rivala.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.