REZZIME DANA (ponedeljak): Džerard dva puta u metu, Pevci od sjaja do očaja, prvo zgaze Čelsi, pa zaribaju protiv Barnlija

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jan.2015, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (ponedeljak): Džerard dva puta u metu, Pevci od sjaja do očaja, prvo zgaze Čelsi, pa zaribaju protiv Barnlija

Pogledajte ko vam je 5. decembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI I TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Nismo bili loši danas u rubrici >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << PREDLOZZI I TIPOVANJA. Pogodili smo pet parova, promašili tri, s tim ne žalimo previše što smo promašili par Kordoba - Granada, jer je naš Miroslav Đukić ostvario zlata vrednu pobedu sa svojom Kordobom. Majstorski smo predvideli kiks Totenhema, kao i pobedu Manise, dok nam je Lacio upropastio dan. Em je razbio Mihinu Sampu, em smo promašili tip.

ZAOKRUŽENO

KILMARNOK – SELTIK (tip 2, kvota 1,30) – rezultat 0:2

Šampion Škotske je rutinski došao do pobede i opravdao očekivanja navijača i kladioničara. Keltima je pobeda bila potrebna jer su u poslednja dva meča u prošloj godini ostalih kratkih rukava, a sada su opet na bod zaostatka za vodećim Aberdinom. Po jedan gol u oba poluvremena bili su dovoljni za trijumf.

MONPELJE – PSŽ (tip 2, kvota 1,75) rezultat 0:3

Iako rezultat to ne pokazuje, imali su pariski Sveci dosta problema da slome otpor nezgodnog domaćina. Ipak, kada su Parižani u 63. minutu načeli Monpelje, do kraja su prilično rutinski osigurali trijumf na stadionu La Moson. To je Parižanima bio prvi trijumf u Monpeljeu još od septembra 2011. godine.

PORTDAUN – INSTITUTE (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 2:1

Koliko su vam samo živaca pokidali Severni Irci! Domaćin je poveo već posle nekoliko sekundi sigurno ste bili ubeđeni da ste već prošli, ali nastavak nije bio tako ružičast. Institute je izjednačio početkom drugog poluvremena, a onda je usledilo ono neprijatno iščekivanje gola koji je sve rešavao. Sigurni smo da vam nije bilo nimalo lako, ali ste na kraju ipak dočekali pogodak Portdauna koji je došao do pobedonosnog gola samo minut pre kraja regularnog dela utakmice. Sreća vam se ovoga puta osmehnula!

BALA TAUN – NJUTAUN (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 3:1

Velšani su se pokazali kao jedan od tipova dana! Bala je već u prvom poluvremenu pokazala da niste bacili novac, te je sa dva pogotka u tom delu igre došla na prag pobede. Kada je pao i treći gol u mreži Njutauna mogli ste da zaokružite ovaj par i spokojno ispratite ostatak meča u kojem su gosti uspeli da dođu do počasnog gola, ali verujemo da vas to nije mnogo potreslo.

VIMBLDON – LIVERPUL – (tip2, kvota 1,27) – rezultat 1:2

Mnogo teže je došla ova dvojka nego što je trebalo. Liverpul je otišao u goste Vimbldonu koji igra u četvrtom rangu engleskog fudbala, a opet su domaći pri rezultatu 1:1, dva puta jedva spasili loptu da ne uđe u gol. Na kraju, dva gola velikog kapitena Stivija Džerarda i Liverpul na jedvite jade dolazi do pobede u FA kupu.

LACIO – SAMPDORIJA (tip 1, kvota 1,85) – rezultat 3:0

Kakvu je lekciju održao Lacio Mihajlovićevoj Sampdoriji. Đenovljani nisu imali šansu da postignu gol, jedva da su i centar prelazili. Verovali ste u Piolija i njegove pulene i ne da vas nisu izneverili, već ste lagano posle prvog poluvremena mogli da zaokružite keca.

PRECRTANO

KSANTI – PANTRAKIKOS (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 0:0

Pantrakikos je izvukao i treći uzastopni remi i polako ali sigurno grebe put ka opstanku. Ksanti je bio izraziti favorit u ovom duelu, ali nije uspeo da probije bunker ispred gola gostiju. Iako Pantrakikos nije slavio na poslednjih pet mečeva u Superligi, nije ni poražen četiri puta. Na vašu žalost, Ksanti je zabeležio prvi remi još od 27. septembra.

BALIKEŠIR – TRABZON (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 2:2

Činilo se da će ova kvota biti poklon pošto je Trabzon praktično imao zicer protiv fenjeraša turske Superlige, ali je posle samo 10 minuta sve bilo maltene izgubljeno. Dva gola zaostatka imao je Trabzon već tada i tako je ostalo sve do 62. minuta kada je Ekiči smanjio na 1:2. Ipak, na sledeći gol gostiju čekalo se do četvrtog minuta nadoknade, a niste stigli ni da se obradujete izjednačenju kada je sudija odsvirao kraj. Turci su se ponovo pokazali kao nepouzdani.

BARNLI – TOTENHEM (tip 2, kvota 1,80) – rezultat 1:1

Ekipa Totenhema zakazala je u utakmici u kojoj je po svemu bila favorit. Pogotovo je ovo neočekivan rezultat nakon što su Pevci pre samo nekoliko dana demolirali Čelsi u prvenstvenom derbiju i osramotili Žozea Murinja. Ovako, Totenhemu sada preostaje da u ponovljenom meču, ovaj put na Vajt Hart Lejnu, savladaju Barnli.

MAKABI T. A. – HAPOEL B.Š. (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:0

Makabi jeste bio blagi favorit, ali duel drugoplasirane i trećeplasirane ekipe izraelske lige nikako se nije mogao podvesti pod kategoriju sigurica. Čekali ste gol, čekali... Ali njega nije bilo ni na vidiku i, osim što vam je verovatno dosadila utakmica ako ste je gledali, vaš tiket morao je da leti među otpatke. Nula na semaforu, nula u novčaniku.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PREDLOZZI I TIPOVANJA (utorak): Napoli pod moranjem, Leće je fiks dana, zaobiđite Vigo...

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jan.2015

Pogledajte nekoliko predloga za 6. januar....NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima...ŠTA VI MISLITE? Imate li svoje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.