Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2020, 00:28

REZZIME DANA (petak): Zagrevanje za pun vikend

Pogledajte ko vam je doneo novac 20. novembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

DINAMO BUK. - VOLUNTARI (tip 2-3, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvota 1,95) - rezultat 3:0

Da nije bilo raspoloženih Bukureštanaca, a pre svega Borhe, nekadašnjeg veziste Deportova, Elčea i Ovijeda, večeras dvostrukog strelca i asistenta, ovaj tip bi pukao. Ali nije, iako se za prolaz čekalo do 87. minuta kada je Španac postavio konačan rezultat.

LIFERING - KAPFENBERG (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 6:1

Domaći klub je obavio savršeno svoj deo posla u Austriji 2, nemamo nikakvih zamerki. Šta više, pošto je prošao jedan od najigranijih parova u kladionicama MOZZART.

EKSCELSIOR - AZ II (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 4:1

Bez ikakvih problema Ekscelsior je odbranio svoj dom u njavećoj Evropskoj luci, Roterdamu. Četiri gola u mreži gostiju iz Alkmara koji su uzvratili samo jednom bila su više nego dovoljno da prođe jedna od najigranijih tipova dana.

FROZINONE - KOZENCA (tip 2, kvota 1,71) - rezultat 0:2

Iako je do ove večeri domaćin bio pri vrhu Serije B sa 13 poena u odnosu na dva koje je donela Kozenca, nije pokazao kvalitet. Gost je slavio nakon dobre partije, posebno u drugom poluvremenu i to golovima Mirka Karete.

OSASUNA - UESKA (tip 0-2, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Poveli su gosti posle samo pet minuta igre preko Sandra Ramireza, ali je nade igrača Ueske da će končano trijumfovati nakon osam susreta u svim takmičenjima na kojima nisu osetili slast pobede u 68. minutu ugasio David Garsija. Srećom, na tome se ostalo tako da je prošao ovaj naš tip.

PRECRTANO

MONAKO - PSŽ (tip 2, kvota 1,71) - rezultat 3:2

Evo najvećeg rezultata za Monako otkako je Kovač seo na klupu - trijumf protiv lidera i neprikosnovenog vladara francuska fudbala, Pari Sen Žermena. I sve to nakon zaostatka od dva gola. I sve to posle krucijalne izmene hrvatskog stručnjaka koji je na poluvremenu ubacio Seska Fabregasa.

Opširnije OVDE

MLADOST L. - ČUKARIČKI (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 1:1

Bili su Brđani mnogo bolji tim, imali su više prilika za gol, a i poveli su u 50. minutu preko Ndiajea. Ipak, teško je iz Lučana odneti bodove, znaju Plavi kako da sačuvaju čast i u finišu utakmice, u 83. minutu stigli su do izjednačenja preko Bojovića.

Opširnije OVDE

REN - BORDO (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 0:1

Zvanično treći tim Francuske i učesnik Lige šampiona doživeo je treći vezani poraz. I ako su se neuspesi u duelima sa Pari Sen Žermenom i Čelsijem negde i očekivali, ovaj večerašnji od takođe posrnulog Bordoa svakako nije.

Opširnije OVDE

FOLENDAM - TOP OS (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 1:1

Što bi se reklo - kec kao vrata! Što iz sportskog klađenja, pošto je ovo bio jedan od naigranijih tipova i parova dana, što iz onoga što su prikazali večeras favoriti sa Kras stadiona u Folendamu.

KOVENTRI - BIRMINGEM (tip GG3+, kvota 2,50) - rezultat 0:0

Niti 3+, niti golova na obe strane. Niti golova uopšte... Potpun promašaj na jednom od naših tipova. Istina, upozorili smo da će teško proći, ali da će baš ovoliko podbaciti, malo ko je mogao da očekuje.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Kakav pad s PSŽ-om...

Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2020

Pogledajte ko vam je doneo novac 20. novembra, a ko vas je prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.