REZZIME DANA (petak): Monako vas je oduševio, ali je Herta sve pokvarila...

Izvor: MozzartSport.com, 10.Apr.2015, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (petak): Monako vas je oduševio, ali je Herta sve pokvarila...

Pogledajte ko je doneo zaradu, a ko je prodao 10. aprila...

Može se reći da ste danas imali uspeha pošto ste pogodili šest od 10 parova u koje ste imali najviše poverenja, a pogotovo zbog činjenice što je vaš favorit dana, češki Jablonec, došao do pobede koju ste očekivali. Najviše vas je razočarao Hanover koji je maltene imao pobedu nad Hertom, ali su Berlinci kasnim golom pokvarili slavlje.

S druge strane, mi smo bili daleko neuspešniji, te smo pogodili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << samo dva od osam parova na koje smo tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA – jedan od četiri fiksa i isto toliko predloga sa nešto većim kvotama.

ZAOKRUŽENO:

JABLONEC – HRADEC (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 4:0

Pogodak večeri iako su domaćini u prvom poluvremenu postigli samo jedan gol i to u 33. minutu preko Gregusa. Morali ste da strepite do 77. minutu je l je Jablonec do tada vodio samo sa 1:0, a onda je Masopust duplirao prednost domaćina, dok je u 89. minutu bilo 3:0, a u sudijskoj nadoknadi Gregus je postigao drugi gol.

KARLSRUE – ST. PAULI (tip 1, kvota 1,80) – rezultat 3:0

Domaćini su krenuli jako od početka i Henings je već u trećem minutu postigao svoj prvi gol, a u 19. i drugi te je meč bio rešen već na samom startu. Gosti nisu uspeli da ponovo igru iz prošlog kola kada su demolirali Dizeldorf sa 4:0 i do kraja meča su uspeli samo da prime još jedan gol i to u 69. minutu od strane Guldea.

KAEN – MONAKO (tip 2, kvota 2,25) – rezultat 0:3

Najnepoželjniji gost u Ligi 1 je stigao i do 32 boda osvojenog na strani, a Kaen nije uspeo da pruži značajno veći otpor Monaku. Antoni Marsijal je ponovo dokazao da je u njemu proradio golgeterski instinkt i da ne može da stane već u 29. minutu, a Bernardo Silva je osigurao pobedu Kneževa sa dva pogotka u nastavku meča.

BRAJTON – BORNMUT (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 0:2

Brajton je nastavio sa lošim rezultatima, a Bornmut sa dobrim, na vašu veliku radost. Uspeli ste da pogodite pobedu gostiju iako je sve do 70. minuta bilo 0:0, ali pogodak Kermorganta iz slobodnjaka i majstorija Vilsona 11 minuta kasnije su vam omogućili da zaokružite ovaj par na tiketima, te vam se poznavanje Čempionšipa i te kako isplatilo.

SOŠO – KRETEJ (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 2:1

Sošo vas je mučio, ali je uspeo da preokrene rezultat i da slavi na kraju. Sve je bilo mirno do 39. minuta kada su gosti poveli preko Lesaža, ali su domaćini uzvratili na startu drugog poluvremena u 50. minutu, a strelac je bio Ekambi. Isti igrač je i obezbedio pobedu ekipe na koju ste tipovali u 75. minutu i to sa bele tačke.

PSV – CVOLE (tip 1, kvota 1,22) – rezultat 3:1

Lider holandskog šampionata je jako krenuo i od 12. minuta je već vodio posle kombinacije Lusijana Narsinga i Džordžinja Vajnalduma. Gosti su uzvratili posle malo više od pola sata igre, ali PSV nije mogao biti zaustavljen i Džošua Brenet je u 50. minutu strašnim pogotkom vratio prednost Filipsovcima, a Luk de Jong je potvrdio pobedu gostiju u sudijskoj nadoknadi.

PRECRTANO:

CELJE – RUDAR V. (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:3

Šok na samom startu meč pošto je Rudar poveo već u petom minutu, domaćini su uspeli da uzvrate i da vam daju nadu u 20. minutu preko Verbića, ali je Babić vratio prednost gostima u Babiću 33. minutu. Isti igrač je na startu drugog poluvremena rešio meč svojim drugim pogotkom, te ipak niste uspeli da zaokružite ovaj meč.

HANOVER – HERTA (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 1:1

Sve je bilo tiho u prvom poluvremenu, a čak i u prvom delu drugog dela igre pošto je Šulc tek u 75. minuta uspeo da donese prednost domaćina. Iako je gol pao kasno u meču niste uspeli da pogodite ishod meča pošto je Valentin Štoker u 83. minutu postigao gol za izjednačenje, a sa iksom se i završio ovaj bundesligaški meč.

NANSI - NIOR (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 1:2

Mogli ste ozbiljno da se nadate samo pola sata pošto su gosti u 33. minutu preko Martina došli do prednosti. Najveći optimisti među vama su se verovatno nadali preokretu do 59. minuta i trenutka kada je Barbet povećao prednost Niora, a brz gol Dembelea iz penala samo šest minuta kasnije vam je samo dao lažnu nadu.

LOKOMOTIVA ZAGREB – OSIJEK (tip 1, kvota 2,00) – rezultat 2:2

Mogli ste da se radujete dva puta na ovom meču, ali na kraju ipak niste mogli da zaokružite par. Rukavina je načeo Osijek u 29. minutu, ali prava akcija je viđena tek u drugom poluvremenu. Anef je u 49. minutu izjednačio, a samo minut kasnije Andrijašević vas je obradovao golom za domaćine. Ipak domaćin nije slavio zbog gola Vojnovića u 73. minuta.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.