Izvor: MozzartSport.com, 07.Nov.2020, 00:56

REZZIME DANA (petak): Ko je imao Marselj na tiketima - taj se radovao

Pogledajte ko vam je 6. novembra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

 Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

SAUTEMPTON - NJUKASL (tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1, kvota 2,05) - rezultat

Sveci su dokazali da su u izvanrednoj formi, da su uvodna dva poraza od Kristal Palasa i Totenhema pretrpljena dok se ekipa tražila i čim je „kliknula“ postala je skladna napadačka mašina koja redovno daje golove. Jedan Barnliju, dva Vest Bromvič Alibonu, tri Čelsiju, dva Evertonu, četiri Aston Vili i u petak veče još dva u mreži Njukasla za slavlje koje je četu Ralfa Hasenhitla odvelo na vrh tabele – 2:0.

Opširnije OVDE.

BRAJTON - BARNLI (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 0:0

Kada vam ni 19 šuteva ka golu rivala ne pomognu da postignete gol, onda ne zaslužujete pobedu. Jeste da vam je Brajtonov remi sa Barnlijem oduzeo mogućnost da se dokopate novca, ali verovatno je dosta vas pomislilo isto kada ste videlo šta su sve igrači Brajtona promašivali...

STRAZBUR - MARSELJ (tip 2, kvota 2,90) - rezultat 0:1

Ono što se kažnjava u Ligi šampiona (još) ne dolazi na naplatu u francuskom prvenstvu. Kritikovao je Andre Viljas Boas fudbalere Marselja posle tri vezana poraza u elitnom takmičenju, pozivao ih da se razbude u Ligi 1 i deluje da sugestije trenera ne dopiru do ušiju zvezda i zvezdica, pošto tim sa Velodroma i dalje igra loše. S tim razlikom što je u uvodnom meču desetog kola i katastrofalna partija bila dovoljna za slavlje u Strazburu (1:0). Koliko je očajan bio gost sa juga države najbolje se vidi po podatku da je samo jednom pucao u okvir gola i – pogodio.

Opširnije OVDE.

ALMERE - AZ ALKMAR II (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:0

Bar Almere nije razočarao kao neki, ali i ovde ste verovatno pogubili kilograme živaca jer su golovi pali tek u završnih 20 minuta. Tačnije, u rasponu od 73. do 76. minuta, kada je Almere preko Miranija i Kandorpa obezglavio mladi tim AZ Alkmara i stigao do sigurnog trijumfa. Uz dosta muke, doduše.

GAZIŠEHIR - BEŠIKTAŠ (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 3:1

Možda rezultati nisu vrhunski, ali stadion Gazijantepa polako dobija epitet neosvojive tvrđave u turskom prvenstvu! Gacijantep je savladao Bešikštaš sa 3:1 (1:0) u jednom od derbija osmog kola čime je nastavio da vrši pritisak na ekipe koje jure plasman u evropska takmičenja naredne sezone.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

SASUOLO - UDINEZE (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:0

Sasuolo je na otvaranju sedmog kola Serije A dočekao Udineze kao najefikasniji tim prvenstva, sa namerom da makar na 48 sati, dok Milan ne odigra svoj meč, oseti kako je to zasesti na čelo tabele. Međutim, iako se stiče utisak da bi svakom timu mogli da zatresu mrežu, Zebretama nikako ne uspevaju. Potvrdilo se to i večeras, pošto je ekipa iz Udina treći uzastopni put za nešto više od godinu i po dana uspela da pokvari gol-mašinu Roberta de Zerbija, ostavivši je po prvi put u novoj sezoni bez postignutog gola – 0:0.

Opširnije OVDE.

LIFERING - AMŠTETEN (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 0:3

Ne da nije došao kec, nego je Amšteten kao plitak potok pregazio Lifering. Kakav kiks apsolutnog favorita u ovom meču i težak poraz koji vas je udaljio od dobitka... Već posle pola časa igre pao je mnogima mrak na oči jer je Amšteten vodio sa 2:0, a kada nijedna promena domaćina u drugom poluvremenu nije urodila plodom stigla je kazna za konačnih 3:0...

VERDER - KELN (tip 1, kvota 2,55) - rezultat 1:1

Očajni su navijači Kelna, a vala i vi. Nije vam se dalo da Verder pobedi, a na svu muku Jarčeva su u uvodnom susretu sedmog bundesligaškog kola ostali bez Tima Horna. U pitanju je kapiten ekipe, simbol kluba, znak raspoznavanja kad je tim iz Donje Saksonije u pitanju. Branio je skoro 300 utakmica za Keln, počeo i ovu na Vezeru (1:1), ali ju je završio pred kraj prvog poluvremena.

Opširnije OVDE.

ELČE - SELTA (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 1:1

Gostovanje Elčeu bila je šansa za fudbalere Selte da pobedom uplivaju u mirnije vode i time Oskaru Garsiji “daju veštačko disanje”, ali su na kraju, iako su bili bolji tim, morali da se zadovolje bodom, produživši seriju mečeva bez trijumfa u prvenstvu na sedam – 1:1 (1:1).

Opširnije OVDE.

NEC - HELMOND (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:2

Šta je ovo danas sa favoritima?! Ni NEC nije iskoristio ulogu velikog favorita iako je uspeo da stigne i okrene vođstvo Helmonda već iz 3. minuta. Na startu drugog poluvremena domaćin je obrnuo rezultat, ali nije uspeo da ga sačuva i hladan tuš stigao je u 83. minutu. Kakav pakao...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

REZZIME JUČERAŠNJEG DANA (petak): Vikend će spasiti tikete

Izvor: MozzartSport.com, 07.Nov.2020

Pogledajte ko vam je 6. novembra doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.