Izvor: MozzartSport.com, 23.Nov.2020, 00:48

REZZIME DANA (nedelja): Vrlo dobro 8/10

Pročitajte ko vam je doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

ROMA - PARMA (tip 1, kvota 1,60), rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 3:0

Roma možda po kvalitetu nije za titulu, ali će napasti Ligu šampiona. Na tom putu je predvodi fantastični Henrik Mhitarijan koji ove sezone igra kao da je na vrhuncu karijere. Jermenski majstor je posle dva gola protiv Đenove, postio još dva protiv Parme, pa se Vučica iznjednačila sa Milanom i ima samo bod manje od Sasuola - 3:0 (3:0).Prvenac u Seriji A postigao je i Borha Majoral, koji je bio precizan u 28. minutu, a samo četiri minuta kasnije asistirao je Mhitarijanu za gol. Pitanje pobednika je bilo rešeno u 40. minutu. Ovoga puta u akciji je bio drugi Romin bek Rik Karsdorp koji je odlično pronašao polušpica Rimljana na pravom mestu.

INTER - TORINO (tip 1, kvota 1,35), rezultat 4:2

Možda ne deluje dominantno i još uzvek nije uverio ljubitelje italijanskog fudbala da može do šampionske titule ove sezone, ali Inter iznova pokazuje da je u mogućnosti da uradi gotovo neverovante stvari. Izabranici Antonija Kontea su više od sat vremena utakmice sa Torinom bili očajni, do 64. minuta su gubili sa 0:2, a onda su uspeli da stignu do velikog preokreta za 20 minuta igre i dođu do vrlo važnih bodova - 4:2 (0:1).Najzaslužniji za preokret bili su Romelu Lukaku i Aleksis Sančez. Prvi je dao dva gola i zabeležio asistenciju, drugi je postigao gol i zabeležio asistenciju, dok je konačan rezultat u 90. minutu postavio Lautaro Martinez.

FULAM - EVERTON (tip 2, kvota 1,92), rezultat 2:3

Everton se posle onog ludog remija s Liverpulom i vezanih poraza od Sautemptona, Njukasla i Mančester junajteda slavio na Krejven Kotidžu, a što je najvažnije – ponovo se raspucao Dominik Kalvert Luin! Nova dva pogotka kraj svog imena i prezimena upisao je engleski napadač, jedan od sinonima Evertonovog uspona na startu takmičarske godine, što će značiti ne samo njemu, već i celoj ekipi na polju samopouzdanja. Kalvert Luin je već stigao do brojke od deset ligaških pogodaka, prvi je igrač koji je to uspeo u engleskom prvenstvu ove sezone, a samim tim je i prvi strelac takmičenja! Dosad je pogađao metu već 13 puta u svim takmičenjima!

AZ ALKMAR - EMEN (tip 1, kvota 1,30), rezultat 1:0

Jedan, ali dobitka vredan. Mnogo teže nego što se očekivalo AZ Alkmar je došao do pobede protiv Emena. Međutim, posle gola u 11. minutu, domaćin nije uspeo da prelomi meč. Morali ste da drhtite do samog kraja. Ali zaokružili ste još jedan fiks.

LIL – LORIJAN (tip 1, kvota 1,62), rezultat 4:0

Turski internacionalac iz redova Lila Jusuf Jaziči ostavio je impresivan utisak u dosadašnjem delu Liga Evrope. Bivši ofanzivac Trabzona, koga je Lil platio 17.500.000 evra prošlog leta, torpedovao je prašku Spartu sa tri gola. Zatim je istu porciju sručio u mrežu italijanskog Milana. Nekrunisani kralj dosadašnjeg toka Liga Evrope proradio je u Francuskoj.Njegova birljantna partija bila je dovoljna da Lil zgromi Lorijan i stigne do drugog mesta Lige 1, sa minimalnim zaostatkom u odnosu na šampiona i prvog favorita PSŽ. U strašnoj formi igra jedna od najbržih ekipa u Evropi, što je na svojoj koži osetio Lorijan - 4:0

GENK – MUSKRON (tip 1, kvota 1,43), rezultat 4:1

Loše je počelo, ali se bajkovito završilo. Gen oscilira ove godine, ali je klasu pokazao u sudaru sa mnogo slabijim Muskronom. Gosti su vas šokirali na početku, pošto su povelu u 34. minutu pogotkom Bakića. Dugo je trebalo domaćinu da se sabere, ali je Ito pre odlaska na odmor poravnao rezultat. Sve je bilo lakše u nastavku, razigrao se i Bongonda. Za konačanih 4:1.

LIVERPUL – LESTER (tip 1, kvota 1,95), rezultat 3:0

Ni „d“ od derbija. Aktuelni šampion u punoj snazi, nekadašnji bez ideje kako da iskoristi velike kadrovske probleme Jirgena Klopa. Raspredalo se danima kako bi Lester mogao da ugrozi povredama uzdrmani tim sa Enfilda, pretpostavljalo se da ne mogu Crveni bez nekoliko glavnih poluga da izdrže pritisak, a onda je došla završna utakmica nedeljnog programa 9. premijerligaškog kola i u njoj je lukavi Nemac uhvatio Lisice u zamku prepotencije, kritičarima zapušio usta, kao da je želeo da kaže da i bez pola tima može da uzme meru sastavu Brendana Rodžersa – 3:0.

PAOK – PAS JANJINA (tip 1, kvota 1,35), rezultat 2:1

Mnogo teže nego što se očekivalo PAOK je došao do trijumfa protiv PAS Janjine. Morali ste dobro da se preznojite pre nego što zaokružite ovaj fiks. Gosti su u svoju korist rešili prvi deo meča. PAOK je navaljivao i na kraju okrenuo. Posle izjednačenja Šviderskog čekao se konačni slom gostiju. Međutim, oni su izdržali do 90. minuta kada je El Kaduri na vašu veliku sreću pogodio.

PRECRTANO

SPARTA PRAG – BUĐOVICE (tip 1, kvota 1,42), rezultat 2:4

Kiks Sparte u nevreme. Sparta sada zaostaje za gradskim rivalom Slavijom četiri boda. Tim sa Letne je podbacio, posebno u defanzivnom delu. Dozvolio je Buđuvicama da postignu četiri gola. Sparta je dva puta stizala prednost rivala, ali više od toga nije mogla.

FJORENTINA - BENEVENTO (tip 1, kvota 1,50), rezultat 0:1

Fjorentina nastavlja da posrće i Ćezarea Prandelija s razlogom boli glava. Treći meč u nizu tim iz Firence nije uspeo da dobije i što je još gore - nije uspeo ni gol da postigne. Od devet mogućih bodova osvojen je jedan, pa pad u opasnu zonu predstavja neminovnost. Benevento je slavio ovog popodneva na Artemio Frankiju sa 1:0, preskočivši tako Fjorentinu na tabeli.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.