Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2020, 23:59

REZZIME DANA (nedelja): Svi ispoštovali, osim Liverpula i Galatasaraja...

Pogledajte ko vam je 21. juna doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

INTER - SAMPDORIJA (tip 1, kvota 1,40) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 2:1

Interu je prijao predah posle serije loših rezultata, neposredno pre uvođenja vanrednog stanja na Apeninima, pa se sastav Antonija Kontea vratio pobedama. Prerano je govoriti i o povratku u borbu za "skudeto", jer je tu neophodno da ozbiljan pad u formi dožive Juventus i Lacio. Nerazuri su večeras savladali Sampdoriju na Đuzepe Meaci zahvaljujući odličnoj igri u prvom poluvremenu - 2:1 (2:0).

Opširnije OVDE.

ATALANTA - SASUOLO (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 4:1

Atalanta je bila jedna od najlepših priča italijanskog i evropskog fudbala pre prekida sezone zbog pandemije korona virusa. Potom je njen Bergamo postao jedan od gradova koji su najviše propatili tokom širenja zarazne bolesti. Bilo je pitanje u kakvom stanju će se Atalantini igrači vratiti na teren jer su i navijači bili protiv nastavka sezone posle katastrofe koja je zadesila Bergamo prethodnih meseci. Igrači su večeras dali najbolji odgovor. Deklasirali su Sasuolo 4:1 uz sjajan fudbal na kakav su nas navikli u poslednje dve tri godine.

Opširnije OVDE.

ASTON VILA - ČELSI (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 1:2

Još je osam kola ostalo do kraja Premijer lige, ali sve je izvesnije da u Čelsiju mogu da počnu da razmišljaju o Ligi šampiona i nastavku rekonstrukcije tima gde su kao velike mete već označeni Kai Haverc i Ben Čilvel. Čelsi je posle preokreta slavio na Vila Parku sa 2:1 i uz remi Totenhema i Mančester junajteda uvećao rastojanje na pet bodova, što odgovornima na Stamford Bridžu ostavlja već mir pred završnicu sezone.

Opširnije OVDE.

SOSIJEDAD - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Real Madrid je iskoristio Barselonin kiks, sada se šampionska trka vraća u nultu tačku! Kraljevski klub pokorio je San Sebastijan i sa 2:1 (0:0) savladao Sosijedad u meču koji je dva španska giganta poravnao na vrhu tabele Primere i svima je jasno da na u poslednjih osam kola čeka prava ludnica! I po ko zna koji put postalo je jasno da Real Madrid bez Karima Benzeme ne može da diše. Vi ste mogli zadovoljno da zaokružite pogodak.

Opširnije OVDE.

VALENSIJA - OSASUNA (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 2:0

Prošao je kroz pakao prošle godine i zbog povrede gotovo tri meseca bio van terena, ali se čini da je pauza izuzetno prijala Gonsalu Gedešu, koji se potpuno oporavio i večeras upalio mašinu, za koju Osasuna nije imala rešenje - 2:0 (2:0). Slepi Miševi nisu blistali, postigli su dva pogotka iz dva udarca u protivnički okvir gola, ali su uspeli da iskoriste odličan ulazak u meč i na vreme reše pitanje pobednika.

Opširnije OVDE.

OLIMPIJAKOS - PANATINAIKOS (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:0

Na prethodnih pet međusobnih duela Panatinaikos nije znao za pobedu nad ljutim rivalom Olimpijakosom, a serija se nastavila i večeras. Apsolutnom dominacijom crveno-belih. Oli je u derbiju rasturio PAO sa 3:0 i samo još jednom potvrdio da je ubedljivo najjači timu Grčkoj, a posebno da je klasa za najvećeg rivala. Od prvog do poslednjeg minuta je Olimpijakos bio superiorniji tim, diktirao tempo, stvarao šanse i kontrolisao situaciju na terenu.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

EVERTON - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 0:0

Malo ko od vas je očekivao da će vas baš Liverpul prodati danas. Svakakvih čuda smo se nagledali u fudbalu, ali film po kojem bi Liverpul mogao da izgubi titulu u ovim okolnostima nećemo gledati... Proslava koju na Enfildu čekaju tačno trideset godina samo je pomerena za neka bolja vremena. Ne bi je Redsi ni osvojili danas sve i da su pobedili Everton, ali bi bili korak bliži. Ovako, može samo da se konstatuje da je viđena nula od derbija na Gudison Parku i da Liverpul mora još malo da se strpi kako bi započeo slavlje.

Opširnije OVDE.

GALATASARAJ - GAZIŠEHIR (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:3

Ostalo je još šest kola do kraja, ali čini se da osam bodova zaostatka u tako kvalitetnom i ujednačenom šampionatu kao što je tursko izuzetno velika prednost da bi se prestiglo. Aktuelni šampion Galatasaraj se ozbiljno sapleo u večerašnjem okršaju sa Gacijantepom, iako je vodio sa 3:1, ali je na kraju ostao bez dva boda u 105. minutu - 3:3 (2:1). Kakav potop...

Opširnije OVDE.

ŠAHTJOR SOLIGORSK - RUH BREST (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:1

Težak kiks Soligorska protiv rivala koji je praktično morao da položi oružje. Nadali ste se da biste s kvotom 1,25 mogli da podignete potencijalni dobitak još malo, a zapravo ste “nagazili“ na minu koja vam je uzela zaradu... Posle dužeg odmeravanja snaga Soligorsk je čak morao da juri prednost gostiju, ubrzo je rezultat poravnat, ali se na vašu žalost više nije menjao...

MIDTJILAND - ORHUS (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 3:4

Potpuna ludnica u derbiju danskog fudbala i utakmica koja samo potvrđuje da ni dva gola prednosti nisu dovoljna da se zaokruži pogodak pre nego što arbitar svira kraj utakmice... Pazite sada ovo – Midtjiland je u 48. minutu vodio sa 3:1, a onda u poslednjih 15 minuta Orhus je smestio čak tri pogotka u mrežu domaćina i tako oborio tikete mnogima od vas! Neverovatno...

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.