Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2020, 23:14

REZZIME DANA, (nedelja): Roma, Ajaks i Lil vade prosek

Pogledajte ko vam je 18. oktobra doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ROMA - BENEVENTO (tip >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1, kvota 1,45) - rezultat 5:2

Benevento je bio predmet sprdnje u debitantskoj sezoni, naučio je lekciju i vratio se u Seriju A kao mnogo žilaviji i nezgodniji protivnik. Ali je i dalje zelen za top klasu italijanskog fudbala. Inter im je nedavno dao pet komada u otvorenoj utakmici, a uprkos večerašnjoj hrabroj igri, Roma ih je razbila na Olimpiku.

OPŠIRNIJE OVDE.

AJAKS - HERENVEN (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 5:1

Fudbaleri Herenvena kada vide da će im protivnik biti Ajaks, tradicionalno dižu belu zastavu, a ni u petom kolu Eredivizije nije bilo drugačije. Dušan Tadić se postarao da pobednik bude odlučen u prvih pola sata igre i još jednom je pokazao da u Holandiji nema ekipe koja može da ga zaustavi. Golovima u 4. i 28. minutu stigao je do brojke od 13 golova protiv današnjeg rivala.

OPŠIRNIJE OVDE.

LIL - LANS (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 4:0

Doge su u velikom stilu preuzele čelo tabele. Sa četiri pogotka su ispratili Lans sa stadiona Pjer Moro, a prvo ime utakmice bio je Džonatan Bamba, koji je postigao jedan i namestio dva gola. Lil je još jednom demonstrirao zašto je bez konkurencije najkvalitetnija odbrana dosadašnjeg toka prvenstva, pošto je na pet od sedam mečeva u Ligi 1 sačuvao mrežu uz samo dva primljena gola.

OPŠIRNIJE OVDE.

DEBRECIN - DOROG (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 3:0

Debrecin je jedan od glavnih kandidata za povratak u elitu u narednoj sezoni i u skladu sa tim upisao je još jednu pobedu. Do 80. minuta delovalo je da će to biti minimalac, ali su izabranici Andraša Hercega, pojačali u finišu i spakovali još dve lopte u mrežu autsajdera. Domaćin ponovo pokazao zašto važi za najubitačniji napad i jednu od najčvršćih odbrana drugog ranga mađarskog fudbala.

PRECRTANO

LESTER - ASTON VILA (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 0:1

Da ste nas pitali pre meča, samouvereno bismo prognozirali goleadu i fudbal za sladokusce. Završilo se tako što smo se uzvikivali “šutni“ čim bi se neko približio na 25 metara od gola. Lester i Aston Vila, dva trenutno možda i najsimpatičnija kluba Engleske, potpuno su razočarali u petom kolu Premijer lige. Sve dok nas u sudijskoj nadoknadi Ros Barkli nije poslušao i bombom u sudijskoj nadoknadi Vili nije doneo minimalnih 1:0, četvrtu pobedu u isto toliko mečeva i drugo mesto na tabeli Premijer lige!

OPŠIRNIJE OVDE.

TOTENHEM - VEST HEM (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:3

Već na poluvremenu su novinari počeli da kucaju epske hvalospeve o Hariju Kejnu i Hjong-min Sonu, poredili su ih sa najčuvenijim tandemima u istoriji Premijer lige, pitali se kako će tek sve to da izgledati kad se Geret Bejl priključi timu. Na kraju, svi se pitaju kako je Žoze Murinjo dozvolio Totenhemu da se ovako raspadne?! Vest Hem se vratio iz mrtvih, posle 0:3 nakon svega 16 minuta utakmice, Čekićari su munjom Manuela Lansinija stigli do boda na utakmici koja je bila izgubljena – 3:3 u londonskom derbiju 15. kola Premijer lige.

OPŠIRNIJE OVDE.

ANDERLEHT - LEVEN (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:2

Agonija Anderlehta se nastavlja. Klub iz Brisela je dopisao treću uzastopnu utakmicu bez pobede i sve je dalje od vrha. Čak ni prednost od 2:0 nije bila dovoljna velikanu sa Konstant van den Štok stadiona, uporni Leven, koji igra odlično ove sezone, uspeo je da dođe do boda. U poslednjih šest utakmica Leven ima četiri pobede i remi i ispred je Anderlehta.

OPŠIRNIJE OVDE.

FAJENORD - SPARTA (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1

Roterdamski tim je očigledno potcenio ekipu koja je u prve četiri runde primila čak 11 golova i koja je do okršaja na de Kajpu imala samo bod. Holandski velikan je poveo, ali pogodak Hapsa nije bio dovoljan da se izbegne novi remi sa gradskim rivalom koji kuburi u zoni ispadanja.

EMEN - FORTUNA (tip 1, kvota 1,98) - rezultat 2:2

Do ovog duela oba tima nisu imala pobedu u Erediviziji, a nakon 90 minuta borbe, situacija je ostala ista. Emen je bio favorit, ali je u drugom poluvremenu morao da se bori za goli život pošto je u prvom primio dva gola. Domaćin je nadoknadio zaostatak golovima Laursena i De Leuva, pa je peti put u poslednjih šest duela ovih rivala došao tip GG3+.

DORDREHT – ALMERE (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 2:2

Ne samo da gosti nisu uspeli da se domognu celog plena protiv fenjaraša, već su na kraju oni bili ti koji su morali da jure zaostatak od dva gola i da se bore za bod. Međutim oni koji, poznaju prilike u holandskom fudbalu i koji vole da stavljaju uloge na klubove iz ove zemlje znaju da je Dordreht rival koji konstantno pronalazi put do mreže Almerea. Samo jednom u poslednjih osam međusobnih mečeva nije došla igra gg.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Četrdeset procenata zadovoljstva

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2020, 08:20

Pogledajte ko vam je 18. oktobra doneo novac, a ko je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.