Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2021, 00:03

REZZIME DANA (nedelja): Neprijatna iznenađenja u Kupu Nemačke

R. avgusta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

PORTO - BELENENSES (tip 1, kvota 1,23) - >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rezultat 2:0

Muse Marege više nema, ali Porto ne mora da brine - Toni Martinez je spreman da ga odmeni. Prethodne sezone španski napadač je šansu dobijao na kašičicu (šest startova), ali je u prvom kolu Primeiri protiv Belenensesa dobio poverenje Serža Konseisaa od početka meča i raketom u prvom poluvremenu najavio trijumf Zmajeva, ali i pokazao da je spreman da uskoči u kopačke napadača iz Malija - 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE.

ANDERLEHT - SEREN (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:0

Na stadionu Konstantin van den Štok, sastav Vensana Kompanija savladao je novajliju Seren (3:0) i tako, nadaju se navijači, raskrstio sa lošim rezultatima ovog leta. Hajde što ga nije išlo tokom pripremnog perioa (pet mečeva bez pobede, ali to može da se toleriše dok ne krene takmičenje), ali je bilo zabrinjavajuće što je u prva dva kola osvojio samo bod.

Opširnije OVDE.

SELTIK - DANDI (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 6:0

Prosuo je Seltik bodove na startu sezone protiv Hartsa, ali se "za sve pare" iskupio u drugom kolu. Velikan iz Glazgova je na svom Seltik Parku spakovao šest komada Dandiju. Debi iz snova pred svojim navijačima imao je Japanac Kjogo Furuhaši, koji je postigao tri gola.

VOJVODINA - VOŽDOVAC (tip 1, kvota 1,73) - rezultat 2:0

Stara dama je posle paklenog početka prvenstvene trke i duela sa Crvenom zvezdom (0:0) i Partizanom (0:2) pokazala da će tek u narednom periodu se pokazati u pravom svetlu, a prvi gol u sezoni za Novosađane postigao je Veljko Simić u 23. minutu. Fudbaler Novosađana načeo je goste, a na njegov pogodak u 37. minutu nadovezao se Topić, udvostručio prednost i tako pre odlaska na odmor nagovestio pobedu domaćina.

Opširnije OVDE.

NOVI PAZAR - PARTIZAN (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 1:4

Utakmica za pamćenje. Nikad Partizan lakše nije došao do bodova u Novom Pazaru i nikad duže nije trajao jedan meč Superlige u novijoj istoriji. Posle 150 minuta, pet prekida, VAR provere koja je ličila na dugometražnu seriju, crno-beli su upisali četvrtu pobedu u novom prvrenstvu, ostali na vrhu tabele i još jednom poslali poruku javnosti da su spremni da budu daleko konkurentniji za naslov prvaka nego prethodne četiri godine.

Opširnije OVDE.

FCSB - MEDIJAŠ (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 2:1

Muči se FCSB na startu sezone, ali nekako uspeva da koliko-toliko zadrži korak za Klužom. U tome mu je večeras pomogao Tanase, koji je golom sa bele tačke doveo Steauu u vođstvo u 13. minutu, a potom u 79, nakon što je Gaz Metan prethodno izjednačio, namestio pobedonosni Popeskuu.

PRECRTANO

MANHAJM - AJNTRAHT (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 2:0

U toku je prvo kolo nemačkog kupa, a imamo i prvo veliko iznenađenje. Jedan od najboljih klubova Bundeslige, osvajač trofeja u Kupu iz 2018. godine, Ajntraht iz Frankfurta, ispao je od trećeligaša Manhajma - 0:2. Ekipa sa Komercbank arene je tako pretrpela poraz na zvaničnom debiju novog trenera Olivera Glaznera, kao i pojačanja iz River Plejta Rafaela Santos Borea.

Opširnije OVDE.

MINSTER - VOLFZBURG (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 1:1 (posle produžetaka 1:3)

Umalo još jedno neprijatno iznenađenje u Kupu Nemačke. Za vas je zapravo bilo, jer Volfzburg se do naredne runde runde provukao tek nakon produžetaka, do kojih je stigao golom Josipa Brekala u 90. minutu. Minster je od 74. imao prednost, a kako je primio gol u samom finišu meča, moral mu je pao, što su Vukovi iskoristili u dodatnih 30 minuta i uspešno završili posao.

OSTENDE - GENT (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 1:0

Gent grca na startu sezone. Treće kolo - samo jedan bod za tim iz Istočne Flandrije. Bizonima je večeras meru uzeo Ostende, kojem je ovaj trijumf drugi u prvenstvu, pa posle tri runde drži visoko treće mesto. Ceo plen je na Verslujs Areni ostavio Gej pogotkom u 73. minutu.

KOLUBARA - ČUKARIČKI (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 3:1

Za razliku od Vojvodine, Čukarički će evropsko gostovanje dočekati posle prvenstvenog poraza od Kolubare (1:3) koja je ostvarila istorijski, prvi trijumf u eliti. Susret u Lazarevcu rivali su otvorili pretnjama Đenića i Jovanovića, međutim rezultat se nije menjao do 24. minuta kada je asistenciju Tošića sa levog boka Đorđe Jovanović pretočio u prednost gostiju. Napadač Čukaričkog nastavio je tako fenomenalnu golgetersku seriju i upisao četvrti gol u tri superligaška duela.

Opširnije OVDE.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Brđani kad izgube kolubarsku rundu

Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2021

Pogledajte 8. avgusta ko vam je doneo novac, a ko vas je prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDEpogledajte kako smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.