REZZIME DANA (nedelja): Marselj u zadnji čas obradovao mnoge, Milan i Siti ponovo obarali

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2015, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (nedelja): Marselj u zadnji čas obradovao mnoge, Milan i Siti ponovo obarali

Pogledajte koji nas zanimljivi sportski događaji očekuju danas...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Što se tiče naših saveta, danas smo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA bili polovično uspešni, imali smo četiir pogotka i isto toliko promašaja. Od većih kvota možemo da se pohvalimo da smo „uboli“ duplu pobedu na Atletiko Madrid (2,25) i kombinaciju 2&4+ na meču Deportivo - Barselona (2,25), ali smo omanuli kad je reč o Milanu (kec nije došao) ili kombinaciji na susretu Olimpijakos - Panaitolikos (1&4+ a završilo „samo“ 2:0).

S druge strane, vi ste imali daleko više uspeha. Od deset naigranijih parova pogodili ste čak osam, što je izvanredan učinak. Prodali su vas samo Milan (tugujemo zajedno, zar ne?) i Mančester Siti (gađali ste keca, ali relano niste bili ni blizu).

ZAOKRUŽENO

MARSELJ - GENGAM (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 2:1

Ništa, ništa, a onda - bum! I eksplozija radosti za sve koji su čekali keca na Velodromu kako bi kompletirali tiket, imajući u vidu termin utakmice. Marselj je tek pet minuta pre kraja pogodio za 1:0 i uzdah olakšanja među kladiocima, Žinjak je u 90. potvrdio poebdu, a počasni gol Gengama stigao je prekasno (drugi minut nadoknade) da bi upropastio slavlje, ali je verovato obradovao one koji su keca uparili sa 3+.

ATL. MADRID - GRANADA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0

Rutinski, bez bojazni da bi nešto moglo da krene po zlu, Jorgandžije su upisale nova tri boda i potvrdile da su tim na koji se isplati kladiti, naročito na domaćem terenu. Atletiko je imao potpunu kontrolu susreta, Mario Mandžukić je sa penala 11 minuta pre kraja prvog dela doneo prednost sa penala, usledila je čekalica, da bi nekoliko minuta pre kraja Raul Garsija (zamenio upravo Mandžukića) potvrdio trijumf favorita i omogućio vam da ovaj par zaokružite.

VEST HEM - HAL (tip 1, kvota 1,73) - rezultat 3:0

Čekićari nastavljaju sa blistavim partijama u ovoj sezoni. Izabranici Sema Olardajsa večeras su očitali lekciju Halu, koji su Apton park napustili sa tri pogotka u svojoj mreži. Domaćin je dugo tražio put do gostujućeg gola, a seriju pogodaka otvorio je Endi Kerol u 49. minutu. Dvadeset minuta kasnije Amalfitano je povisio na 2:0, dok je konačan rezultat postavio Dauning tri minuta kasnije.

ANDERLEHT - LIRS (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:0

Anderleht je lako izašao na kraj sa poslednjeplasiranom ekipom belgijskog prvenstva i prišao prvoplasiranom Klub Brižu na samo dva boda zaostatka. Tilemans je prvi našao put do mreže Bobana Bajkovića u 23. minutu iz jedanaesterca, a 13. minuta kasnije isključen je vezista gostiju Ntambve i tu je bio početak kraja. Dendonker je u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena rešio pitanje pobednika, dok je u 80. minutu konačan rezultat postavio.

PSŽ - EVIJAN (tip 1, kvota 1,17) – rezultat 4:2

Krenulo je loše po šampiona Francuske i sve vas koji ste gađali keca pošto je Barbosa u 14. minutu doneo prednost Evijanu, ali su domaćini preokrenuli veću u prvom poluvremenu golovima Davida Luiza i Marka Veratija. Ipak gosti su došli do izjednačujućeg pogotka u drugom poluvremenu te su Sveci opet morali da se pomuče kako bi došli do tri boda – Pastore je postigao treći gol, a Kavani četvrti u samom finišu meča.

HETAFE - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,22) – rezultat 0:3

Kvota istina nije bila sjajna, ali je došla taman kako treba. Real je nekih pola sata pre kraja utakmice otvorio Hetafe i rešetanje je krenulo. Ronaldo dva puta, jednom Geret Bejl, za siguran novac u džepu svih vas koji ste zaokružili dvojku na Real u neobičnom terminu, tačno u podne. Anćeloti je još jednom izveo najjači sastav na teren i tako vas lišio briga pre utakmice, koje biste sigurno imali da su se na terenu našli rezervisti.

JUVENTUS - VERONA (tip 1, kvota 1,17) – rezultat 4:0

Torinski gigant je osetio trenutak kada da zapne iz sve snage i iskoristi kiks Rome koja je remizirala protiv Palerma. Juventus je odigrao jednu od najboljih partija ove sezone, a tandem Pogba – Tevez je po ko zna koji put zablistao. Argentinac je na vašu sreću pogodio dva puta, dok je Pogba otvorio goste sjajnim golom sa nekih dvadesetak metara. Siguran kec, bio bi skandal da je došlo bilo šta sem pobede Juventusa.

LA KORUNJA - BARSELONA (tip 2, kvota 1,17) – rezultat 0:4

Barselona nastavlja da melje sve pred sobom. Iako su na početku sezone izgledali kao ekipa koja će doživeti fijasko, Barsa je zbila redove, naročito posle navodnog razdora u klubu, pa je tako na red došla nesrećna La Korunja koju su Katalonci doslovno razmontirali. Mesi je radio šta je hteo, postigao het-trik i obradovao sve vas koji ste ziheraški zaokružili dvojku na Barsu.

PRECRTANO

MILAN - ATALANTA (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 0:1

Šta je potrebno da se desi, pa da odustanete od tipovanja na nekada moćni Milan? Od takvog tima, koji melje sve pred sobom, ostalo je samo ime. Danas je to prosečan sastav, retko sposoban da slavi čak i kad igra na svom terenu. Doduše, očekivalo se da protiv skoro bezopasnog tima iz Bergama Rosoneri prorade, ali izgleda da ne mogu ni to da urade. Gorku pilulu navijačima na San Siru servirao je Herman Denis u 33. minutu i u tom trenutku kao da je utakmica za domaćina bila gotova,  koji verovatno može da pobedi samo ako povede. Ako juri minus - „piši propalo“.

MAN. SITI - ARSENAL (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 0:2

Za precrtavanje ovog tipa najzaslužniji je Vensan Kompani pošto je napravio u potpunosti nepotreban penal iz kojeg je Arsenal poveo, a posle je i lako nadogradio početnu prednost. Retko ko je ovo očekivao, čak i najoptimističniji navijači Arsenala, ali su Tobdžije na kraju slavile i deluje kao da je Siti imao ozbiljnu inicijativu samo na početku drugog poluvremena koju je ugasio Olivije Žiru.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

REZZIME DANA (ponedeljak): Zar i ti, Kevine?

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2015, 00:22

Pročitajte ko vam je 19. januara doneo novac, a ko je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.