REZZIME DANA (nedelja): Ljut je Ren!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Sep.2017, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (nedelja): Ljut je Ren!

Pogledajte ko vam je 10. septembra doneo novac, a ko vas je prodao…

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

BILBAO - ĐIRONA >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

Bajkovit početak Đirone u Primeri danas je okončan porazom u Baskiji od Atletik Bilbaoa - 2:0. Domaćin je bio dominantan i razgoropađen na svom San Mamesu, gde je rutinski slavio golovima Ikera Munijaina i Arica Adurica. Prvo je omaleni plejmejker u 25. minutu na pas Inakija Vilijamsa, posle lepe akcije doveo domaćina u vođstvo, a tamnoputi napadač koji se istakao danas asistencijama, spremio je u 53. minutu pogodak i starijem kolegi Aduricu koji ih već ima dva na listi strelaca.

LION - GENGAN (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:1

Olimpiku iz Liona je očigledno prijala reprezentativna pauza, pošto je na svom terenu u meču petog kola Lige savladao Gengan. A posle dva meča pauze pogodak za Lion postigao je novajlija iz Reala, Marijano Dijaz. Ovaj momak je u 19. minutu, iskoristio dobro dodavanje Nabila Fekira i doveo domaćina u vođstvo. Gengan se nije uplašio razigranog domaćina i vrebao je šansu iz kontranapada. A u 71. minutu takav pristup doneo je rezultat kada je sin legendarnog Lilijana Tirama, Markus, iskoristio slabu reakciju domaće odbrane kod kornera sa desne strane.

INTER - SPAL (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 2:0

Nerazuri skoro da nisu imali većih problema sa novajlijom u Seriji A. Opet je presudio kapiten Mauro Ikardi, koji ove sezone „trpa“ kao da je mu je poslednje u životu. Spakovao je Argentinac po dva komada u početna dva kola, a danas se zadovoljio jednim. Vrednim tri boda, u finišu potvrđenim atraktivnom egzekucijom Ivana Perišića.

ŠALKE - ŠTUTGART (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 3:1

Šalke je nastavio sjajan niz dobrih igara na svom terenu gde je večeras savladao Štutgart sa 3:1 na zatvaranju trećeg kola Bundeslige. Samo u prvih 45 minuta Švabe su bile dostojan rival Plavima, uspele su preko Akoloa da šokiraju domaćina u finišu i odu na odmor s aktivnim rezultatom. U nastavku smo videli neverovatan blickrig Šalkea, dva gola za samo dva minuta i siguran trijumf za proboj u vrh tabele.

AZ ALKMAR - NAC BREDA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1

AZ Alkmar opravdao je status favorita nad Bredom i upisao treću uzastopnu pobedu. Istovremeno, gosti su postali tim sa trenutno najlošijom odbranom u Erediviziji sa prosečno tri primljena gola po meču. AZ je dominirao tokom prvog poluvremena, ali je trud naplatio posle deset minuta igre u nastavku. Sa dva pogotka u vremenskom intervalu od četiri minuta domaćin je determinisao dalji tok susreta, a gosti su šest minuta pre kraja sa bele tačke smanjili rezultat.

JANG BOJS - LUGANO (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:0

Jang Bojs je izbio na prvo mesto Superlige pošto je na svom terenu ubedljivo pobedio Lugano. To je prvi trijumf ove ekipe u šampionatu od 6. avgusta. Junak današnje pobede bio je dvostruki strelac, kamerunski napadač Žan Pjer Nsame. On je protivničku mrežu zatresao u 43. i 70. minutu. Strelac drugog pogotka za Jang Bojs bio je Rožer Asale u 66. minutu. Ruku na srce, domaćini su celo drugo poluvreme imali igrača više, pošto je u 46. minutu drugi žuti karton i isključenje zaradio Karlinjos.

SELTA - ALAVES (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:0

Okršaj na Balaidosu rešio je talentovani Urugvajac Maksimilijano Gomez, koji je postigao svoj treći gol u šampionatu i nagovestio da izrasta u kvalitetnog golgetera. Pogodak odluke pao je u prvom poluvremenu, a zanimljivo da se na ovom meču sve vredno pomena desilo uprvao u prvih 45 minuta. Selta je bila bolja, zasluženo je slavila, a trijumf je mogao da bude ubedljiviji da su Jago Aspas i Hozabed Sančez bili prisebniji u finišu prvog dela.

PRECRTANO:

MARSELJ - REN (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 1:3

Ren nije došao na Velodrom da se nadigrava, već da osvoji tri boda. I u tome je i uspeo. Marselj je negativno iznenadio svoje pristalice jeftino primljenim golovima u prvih deset minuta meča, posle čega nije uspeo da se oporavi. Domaćin je atakovao, pleo mrežu oko gola rivala, ali jedino je tri minuta pre kraja susreta probio bedem gostiju i stigao do utešnog pogotka. Bio je to prvi trijumf Rena u ovoj sezoni.

HERTA - VERDER (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 1:1

Istorija u Berlinu! Prva žena glavni sudija u istoriji nemačkog fudbala, Bibijana Štajnhaus, debitovala je danas na velikoj sceni u Bundesligi na meču između Herte i Verdera (1:1). Nije bog zna šta bilo da se vidi na samoj utakmici, osim solidnog suđenja 38-godišnje policajke iz Bad Lauterberga, a iako je domaćin bio bolji u većem delu meča, Verder je zahvaljujući kapitenu Tomasu Dilejniju osvojio prvi bod u sezoni.

ANTALIJA - GALATASARAJ (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:1

Galatasaraj više nema perfektan učinak u turskoj Superligi. U meču četvrtog kola Antalija je na svom terenu uspela da osvoji bod protiv Lavova - 1:1, mada joj taj remi nije pomogao da pobegne iz donjeg doma. A junak navijača domaće ekipe ponovo je bio vremešni, ali i dalje ubojiti Samjuel Eto osam minuta pre kraja utakmice.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.