Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2020, 22:55

REZZIME DANA (nedelja): Krenulo je odlično, a onda su na red došli Lion i Roma...

Pogledajte ko vam je 10. maja doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

ISLOČ MINSK >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - BELŠINA BOBRUJSK (tip 1, kvota 1,67) - rezultat 2:1

Još će Belšina iz Bobrujska morati da pričeka na prvu pobedu u beloruskom šampionatu. Fenjeraš tamošnjeg prvenstva danas nije bio ni blizu da ostvari trijumf u Minsku protiv sasvim solidne ekipe Isloča, koja je do vođstva došla u 34. minutu preko Januškeviča. Tek što je počelo drugo poluvreme, Jansan je duplirao vođstvo, a Papuš je autogolom uneo malo nemira u završnicu meča. Svakako, to je bilo nedovoljno da se dobitak uzdrma.

SMOLEVIČI - BATE BORISOV (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 3:5

Ludilo. Prosto rečeno - ludilo. Teško je sabrati sve utiske sa utakmice između Smoleviča i BATE Borisova. Da li krenuti od gola u prvom minutu za domaće, preokreta za 1:3 za goste, pa onda povratka Smoleviča na 3:3... Ili pak pohvaliti Nemanju Milića, koji je sa dva gola doneo pobedu BATE Borisovu u samoj završnici? Sve u svemu, zadovoljni možete da budete, par je zaokružen.

PORTO /SIM/ - MOREIRENSE /SIM/ (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:0

Nije moglo bolje u portugalskoj simulaciji. Igrali ste na pobedu Porta, koji u stvarnom svetu inače ima ogromnih finansijskih problema koje treba da reguliše u narednih mesec dana, ali vas ovaj velikan nije izdao. Sa dva gola u prvih 45 minuta, a onda još jednim u nastavku, upisana je velika pobeda, a u vaš džep upao je zasluženi dobitak.

SALCBURG /SIM/ - ŠTURM /SIM/ (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:1

Još jedan pogodak zabeležen je u Austriji, gde je takođe na delu viđena sada već prilično popularna simulacija. Igrali ste na pobedu Salcburga, koji je rešio da vam malo "kida živce" tokom prvog poluvremena, gde je rezultat bio nerešen (0:0), ali je domaćin sa dva gola u nastavku ipak došao do zaslužene pobede.

JUVENTUS /SIM/ - SAMPDORIJA /SIM/ (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:0

Stara dama nastavila je seriju odličnih tipova danas, pošto u večernjem terminu nije izneverila protiv Sampdorije. Već u prvom poluvremenu su domaći došli do prednosti na ovoj simulaciji, a u nastavku su postigli još dva gola i tako postavili konačan rezultat. Vi ste svakako mogli da se radujete novom dobitku.

VALENSIJA /SIM/ - VALJADOLID /SIM/ (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0

Pogodak i u španskoj simulaciji. Valensija je "duplom pobedom" sravnila Valjadolid sa zemljom, a vama ujedno donela lep dobitak. Po gol smo videli u oba poluvremena na ovom susretu, trijumf domaćih se nije dovodio u pitanje, a vi ste samim tim mogli da budete izuzetno zadovoljni.

PRECRTANO

PAOK /SIM/ - PANATINAIKOS /SIM/ (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:1

Prvi pad danas videli smo u grčkoj simulaciji. U velikom derbiju između PAOK-a i Panatinaikosa pobedili su Zeleni, te vam tako pokvarili snove o novom dobitku. Jedini gol postignut je tokom prvog poluvremena, a domaći u nastavku nisu uspeli da prevagnu situaciju u svoju korist i tako eventualno dođu do pobede.

FAJENORD /SIM/ - VITESE /SIM/ (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:2

Kakav neočekivani preokret! Imao je Fajenord prednost na poluvremenu i niko tada nije mogao da nasluti da će klub iz Roterdama ostati praznih ruku po završetku utakmice, ali je Vitese u nastavku uspeo da izjednači, a kasnije i preokrene, te vas tako ostavi bez već viđenog dobitka.

LION /SIM/ - MONPELJE /SIM/ (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 0:1

Jedan od “izdajnika“ dana bio je sedmostruki prvak Francuske. Verovali ste mu, nije bilo razloga da tako ne bude, međutim, Lion vam nije uzvratio za poverenje. Jedini gol viđen je u prvom poluvremenu, na žalost u mreži domaćina, koji u nastavku nije uspeo da preokrene. 

ROMA /SIM/ - FJORENTINA /SIM/ (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 1:1

Prilično samouvereno ste zategli keca na Romu iako je na drugoj strani bila Fjorentina, što vam se na kraju obilo o glavu. Sve vredno pomena dogodilo se u prvom poluvremenu, kada je viđen po gol na obe strane. Nadali ste se da bi nastavak mogao da donese još koji gol Rome, ali su mreže mirovale u drugom poluvremenu. Tiketi su morali u kantu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.