Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2021, 00:38

REZZIME DANA (nedelja): Dan za pamćenje, "ispoštovali" svi favoriti

Pogledajte ko vam je 24. januara doneo novac

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Današnji dan doneo je nesvakidašnju situaciju i svi najgraniji parovi završeni su očekivanim ishodom:

ZAOKRUŽENO
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
ELČE - BARSELONA (tip 2, kvota 1,40) - rezultat 0:2

Poslednjih godina, Elče je jedna od omiljenih mušterija Barselone. Katalonski klub mu zatrpava mrežu do vrha, dok njegova konstantno ostaje netaknuta. Ali danas je Barsa igrala bez Lionela Mesija, a statistika koja keže da je pobedila na samo tri od poslednjih osam utakmica kada je Mesi bio odsutan, govori da izabranici Ronalda Kumana mogu da budu zadovoljni sa tri boda.

Opširnije OVDE.

ATLETIKO MADRID - VALENSIJA (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 3:1

Madriđani su trijumfom nad Valensijom upisali sedmu uzastopnu pobedu i nastavili pohod ka tituli. Izabranike Dijega Simeonea nije poremetio ni lep pogodak Uroša Račića, do poluvremena su izjednačili rezultat, a potom u nastavku susreta u potpunosti slomili otpor rivala. Atletiko je novom pobedom zadržao sedam bodova prednosti u odnosu na Real od kojeg ima i utakmicu manje, dok je Valensija osmim porazom ostala na 20 bodova i propustila priliku da se približi gornjoj polovini tabele.

Opširnije pročitajte OVDE.

EVERTON – ŠEFILD VENZDEJ (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 3:0

Rutinski su izabranici Karla Anćelotija stigli do naredne faze FA kupa. Mrežu Šefild Venzdeja načeo je Kalvert Luvin, a u nastavku su pobedu overili Južnoamerikanci na čelu sa Rodrigezom. Kolumbijac je sjajnim udarcima iz ugla upisao dve asistencije, dok su slavlje overili Rišarlison i Mina.

Opširnije pročitajte OVDE.

LACIO - SASUOLO (tip 1, kvota 1,78) - rezultat 2:1

Lacio je trenutno tim u najboljoj formi u italijanskom fudbalu! Nebeskoplavi su, računajuči i Kup Italije, večeras vezali petu uzastopnu pobedu. Posle dve pobede nad Parmom i trjumfa nad Fiorentinom i Romom, Lacio je večeras na Olimpiku savladao i Sasuolo. I to posle preokreta.

Opširnije OVDE.

PARMA – SAMPDORIJA (tip 2, kvota 2,45) - rezultat 0:2

Promena trenera nije donela željeni efekat Parmi, a novi u nizu udaraca zadala im je Sampdorija. Gosti su pitanje pobednika rešili već u prvom poluvremenu sa dva pogotka i tako stigli do devetog ovosezonskog slavlja. Sa druge strane, domaćin je desetim porazom u sezoni produbio problemei ostao u zoni ispadanja kao pretposlednji tim u Seriji A.

Opširnije pročitajte OVDE.

ŠALKE - BAJERN (tip 2, kvota 1,26) - rezultat 0:4

Odavno su dueli Bajerna i Šalkea izgubili tu takmičarksu komponentu, ali je uvek tako dobro tim iz Gelzenkirhena je zreo za selidbu u Cvajtu i ako zaista glavni sponzor Gazprom bude otišao, klubu preti finansijski kolaps. Šalke nije uspeo ni da se dostojno suprotstavi bavarskoj mašineriji koja je Feltins Arenu preorala uzduž i popreko kako bi došla do četvrte pobede u nizu i tako zacementirala poziciju na vrhu tabele.

Opširnije OVDE.

SENT ETJEN - LION (tip 2, kvota 1,68) - rezultat 0:5

Zahvaljujući razigranom i goropadnom Lionu, umesto lokalnog derbija, na stadionu Sent Etjena imali smo priliku da gledamo simultanku gostiju. Rutinsku pobedu najavili su Kadevere i Marselo u prvom poluvremenu, a sa još po jednim pogotkom u nastavku rezrešili su sve dileme. Konačno, tačku na susret stavio je Depaj koji je golom potpisao petardu Liona i ukrasio 12 pobedu u prvenstvu.

Opširnije OVDE.

BEŠIKTAŠ - GEZTEPE (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:1

Jedna individualna serija je prekinuta, jedna timska nastavljena. Bešiktaš je deseti put zaredom slavio na svom terenu u svim takmičenjima, a u preokretu protiv vrlo raspoloženog i nezgodnog Gectepea pomogao mu je Adem Ljajić i njegov prvi pogodak posle 2019. dana. Trijumf u 21. kolu bio je deseti za crno-bele u poslednjih 11 utakmica i omogućio im je da najbliže pratioce Galatasaraj i Fenerbahče drže na sigurnoj distanci od pet bodova, bar na neko vreme.

Opširnije OVDE.

LEVEN – GENT (tip 2, kvota 1,80) - rezultat

Gent se konačno vratio na pobednički kolosek i posle četiri utakmice osetio slast pobede. Put do važnih bodova gosti su trasirali već u 6. minutu pogotkom Mohamadija, a sa dva gola u samo četiri minuta tokom nastavka Gent je potopio sve lađe Levena.

ZIMBABVE - MALI (tip 2, kvota 1,52) - rezultat 0:1

Pogotkom Dembe Dijaloa u ranoj fazi utakmice Mali je stigao do prednosti koju je očuvao do poslednjeg sudijskog zvižduka i tako minimalnom pobedom opravdao ulogu favorita. Drugi trijumf u tri kola gostima je osigurao lidersku poziciju u Grupi A i znatno ih približio plej-ofu. Sa druge strane, Zimbabve je, posle poraza od Kameruna i Burkine Faso, i u trećoj utakmici ostao praznih šaka.

 

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Savršen kraj nedelje i rutinske pobede Barse, Bajerna i Liona

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2021

Pogledajte ko vam je 24. januara doneo novac..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.