Izvor: MozzartSport.com, 14.Jun.2020, 22:37

REZZIME DANA (nedelja, 14. jun): Nemačka izdaja

Pogledajte ko vam je doneo novac, a ko vas je izdao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

REAL MADRID - EIBAR (tip 1, kvota 1,25) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << , rezultat 3:1

Lako Barsa, lako Real. Posle prvog kola kola od povratka fudbala u Španiji ista meta, isto odstojanje kada je u pitanju trka za titulu. Katalonci su samo na 24 sata odmakli, Madriđani se evo večeras vratili na minus dva. Na stadionu Alfredo Di Stefano, na kom će Kraljevski klub odigrati sve utakmice do kraja šampionata - usled renoviranja na Santijago Bernabeuu - Eibar je istakao belu zastavicu već posle prvih 45 minuta. Prvo poluvreme bilo je sasvim dovoljno momcima Zinedina Zidana da odrade posao, uknjiže tri boda i već u nastavku meča krenu s pripremama za naredni - 3:1.

SALCBURG - LASK (tip 1, kvota 1,45), rezultat 3:1

U 26. kolu austrijske Bundselige uverljivih 3:1 za ostanak na čelu tabele sa velikih sedam bodova prednosti nad bečkim Rapidom, jedinim timom koji bi, bar u teoriji, mogao da zaustavi Red Bul na putu ka šestoj tituli prvaka.LASK je život Salcburga uspeo da zakomplikuje samo u uvodnih 20-ak minuta drugog poluvremena, ali do tada su već domaći imali dva gola prednosti. Dominik Soboslaj je u osmom minutu pogodio za 1:0, da bi u 11. Patson Daka nastavio teror nad protivničkim odbranama.

OLIMPIJAKOS - ARIS (tip 1, kvota 1,25), rezultat 3:1

Klasična igra mačke i miša. Olimpijakos je napravio još jedan korak ka već viđenom osvajanju titule. Nisu domaći morali da se mnogo napregnu kako bi došli do cilja. Arisa se samuništio na Karaiskakiju. Odbrana gostiju izgubila je dve lopta u opasnoj zoni i za 120 sekundi primila dva gola u prvom poluvremenu. Već tada je bilo jasno da bodovi ostaju u Pireju.

SLOVAČKO – SPARTA PRAG (tip 2, kvota 2,15), rezultat 0:2

Ovo ste dobro osetili i još bolje gađali. Sparta je ušla u seriju dobrih rezultata. Danas su bili odlični tokom drugog poluvremena. Tada su uspeli da skrše otpor domaćina. Vaše muke prekratio je pogotkom u 65. minutu Vindhajm. Da bi tačku stavio Gelor Kanga.

ALBORG – MIDTJILAND (tip 2, kvota 1,90), rezultat 0:2

Tako to radi velikI favorit. Bez mnogo muke Vukovi su napravili još jedan korak ka šampionskoj tituli. Sve je bilo gotovo u prvom poluvremenu. Tada su pogađali Sviatčenko i Anderson. Vi ste mogli samo da gledate i uživate.

PRECRTANO

ŠALKE - LEVERKUZEN (tip 2, kvota 1,55), rezultat 1:1

S najslabijom formom u Bundesligi (od februara bez pobede) i bez devetorice važnih igrača (Sane, Matondo, Burgštaler, Nastasić, Todibo, Serdar, Arit, Maskarel, Stambuli) dočekao je Šalke kandidata za Ligu šampiona i uspeo da odoli. Čak je imao i prednost sve do 81. minutu. Na kraju 1:1. Bajer Leverkuzen ima mnogo više razloga da žali, jer da je dobio pobegao bi Borusiji iz Menhengladbaha na plus tri i verovatno napravio ključni korak ka osvajanju četvrtog mesta. Ovako, Ždrepci ostaju u igri i nadaju se da bi ovo Šalkeovo iznenađenje mogli da naplate u preostale tri runde.

RIZESPOR – GALATSARAJ (tip 2, kvota 1,40), rezultat 2:0

Veliki kis napravio je Galata u borbi za titulu. Međutim, nije ovo bila noć žuto-crvenih iz Istanbula. Ne samo što su ostali bez bodova, već su se igrači Galatasaraja suočili sa neverovatnim malerima. Prvo je nogu polomio Muslera, zatim i Andone. U takvoj situaciji Galata je bila osuđena na neuspeh. Golove su postigli Škoda i Torun.

GURNJIK – LEGIJA (tip 2, kvota 1,55), rezultat 2:0

Ako ste gledali ovaj meč mogli ste samo da grickate nokte i da se nervirate. Legija je bila mnogo bolja. Gosti iz Varšave su imala mnogo zicera, čak 27 puteva ka golu rivala. Međutim, Gurnjik je bio jako opasan iz kontre. Upravo na taj način stigli su do golova. Kiks favorita najavio je Himenez u 29. minutu. Ubrzo, početkom nastavka pogodio je i Angulo.

MAJNC – AUGSBURG (tip 1, kvota 2,05), rezultat 0:1

Majncu preti ispadanje iz lige posle današnjeg poraza na domaćem terenu od Augzburga - 0:1. Bavarci su praktično osigurali opstanak, dok četu Ahima Bajerlorcera čeka pravi pakao u finišu prvenstva. Majnc je na lepih plus tri u odnosu na Fortunu i Verder (16. i 17. pozicija), međutim u preostala tri kola ima gostovanja u Dortmundu i Leverkuzenu, odnosno domaćinstvo Verderu. Upravo bi taj okršaj sa timom iz Bremena mogao da odluči.Baškarili su se na Opel areni u nekoliko poslednjih prelaznih rokova. Inkasirali su ravno 167.000.000 od prodaje igrača, a očito da adekvatne zamene nisu doveli. I evo u kakvu su situaciju došli. Posle punih 11 godina u eliti - u međuvremenu su nekoliko puta izlazili u Evropu - moglo bi da se dogodi da ispadnu u Cvajtu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.