Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2020, 22:38

REZZIME DANA (četvrtak): Veče preciznih kladilačkih ruku

Pogledajte ko vam je doneo novac 16. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

LIDS - BARNSLI (tip 1, kvota 1,28) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 1:0

Još korak je ostao Lidsu do plasmana u Premijer ligu. Ekipa Marsela Bijelse savladala je Barnsli i tako skoro pa ozbezbedila povratak u najelitniji rang engleskog fudbala. Nedostaje mu još bod iz naredna dva kola da obezbedi veliko slavlje.

Opširnije OVDE

EIBAR - VALDADOLID (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 3:1

Daleko laše nego što se očekivalo i kvote govorile, ekipa Hose Luis Mendilibara na veoma važnom meču sačuvala Ipuruu i zadržala ceo plen. I samim tim zadržala prvoligaški staatus, a inama donela prolaz.

FLORA M21 - TAMEKA M21 (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:0

Možda vam je jutros ovo izgledalo kao naš ne baš najboljib predlog, ali par je prošao kao od šale za finu kvotu 1,50. Ponekadatereba baciti pogled i na neka manja takmičenja, ima tu finih stvari da se probere za tiket.

UFA - D. MOSKVA (tip 0-2, kvota 1,55) - rezultat 0:1

Dinamo, i pored toga što ove sezone neće izaći u Evropu, našavši se nadomak plasmana u LE, ipak nas je ispoštovao večeras. Ali i Ufa što je ostala bez gola, a primila tek jedan. Više nego dovoljno da zaokružimo još jedan današnji prolaz.

NORĆEPIN - EREBRO (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:0

Sama kvotea je govorila da smo na dobrom putu što smo preporučili da se na ovaj par švedske Alsvenskan lige odigra na domaćina. I realnost nas je potvrdila, istina za prvi gol se čekalo do 70. minuta kada je precizan bio Hakšabanović. Posle je sve bilo lakše.

TORINO - ĐENOVA (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 3:0

Torino je bez većih problema slavio na svom bunjištu protiv gostiju iz Ligurije. Bikovi su odigrali siguran, odličan meč, rasporedili su golove najbolje moguće i zadržali ceo plen u Torinu. Omiljena ekipa "pravih" Torineza tako je napravila korak dalje ka opstanku.

Opširnije OVDE

LESTER - ŠEFILD J. (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 2:0

Lisice su na zadatku, a on se zove Liga šampiona, Zato nismo mnogo ni sumnjali na družinu Brendana Rodžersa iako je gost veoma opasan. Golovi Pereza i Greja za nova tri boda i prolaz jednog od najigranijih parova dana.

Opširnije OVDE

SEN GALEN - LUCERN (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 4:1

Nikad lakši prolaz pošto je posle samo pola sata igre već bilo 3:0 za domaći tim,. Potom, su Svesi malo spustili gas, jer je pobeda na stratu obezbeđena. Do kraja susreta su pala još dva gola na obe strane, za još jednu potvrdu naše uspešne kladilačke večeri.

Opširnije OVDE 

PRECRTANO

RUBIN - ROSTOV (tip 2, kvota 2,75) - rezultat 0:0

Slab, veoma slab nastavak sezone Rostov je "krunisao" večeras u meču kojim je izgubio svaku šansu da se probije do mesta na tabeli koja vode u Ligu šampiona. Bledo izdanje oba tima i pad jednog od najigranijih parova dana.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Do granice savršenstva

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jul.2020, 08:13

Pogledajte ko vam je doneo novac 16. jula, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.