Izvor: MozzartSport.com, 18.Jun.2020, 23:01

REZZIME DANA (četvrtak): Veče jakih kečeva

Pogledajte ko vam je doneo novac, a ko je izdao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

MAARDU - PARNU VAPRUS (tip 1, kvota 1,80) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 2:1

Meč u Estoniji 2 koji nam je doneo lep prolaz kvote 1,80, ali nije išlo glatko. Prvo poluvreme je završeno prednošću gostiju, pomalo i iznenađujućem, ali su srećom domaćini odradili dobar posao, i za njih i za nas, u drugom delu meča i pobedili sa 2:1.

MLADOST L. - RADNIK S, (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0

Lučani su se oprostili od Superlige kako smo i očekivali - pobedom. Ipak, nije bilo lako sve dok nije isključen štoper gostiju, Marko Nikolić zbog "dugačkog jezika" u 60. minutu. Brojčanu prednost su iskoristili domaćini, možda i uz malu pomoć abritra koji je dosudio sumnjiv penal.

Opširnije OVDE

HOLŠTAJN K. - DINAMO D. (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:0

Kvota na keca kao bombona za ovu priliku. A prilika je ta da je Dinamo najlošiji u Cvajti, dok je Holštaj na sredini tabele. Možda je neko sumnjao u ovo pošto je očekivao da tim iz Drezdena da sve od sebe ne bi li pokušao da u poslednja tri kola preokrene situaciju i zadrži drugoligaški status. Ali, to se (očekivano) nije dogodilo.

Opširnije OVDE

ALANJA - ANTALIJA (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 4:0

Kda se gleda kvota, ajsno je da je vili broj vas rizikovao, ali rezultata govori nešto sasvim drugo. Bilo je to veče dominacije domaćeg tima u Kupu Turske koji je velikom broju MOZZARTOVIH igrača

BILEFELD - DARMŠTAD (tip 1 kvota 2,40) - rezultat 1:0

Do kraja je ostalo još dva kola i Arminija je ovim trijumfom samo potvrdila da je od sledeće sezone opet Bundesligaš. Znalo se to i pre meča, nakon kikseva, to jest ikseva Holštajn Kila i HSV-a u utorak uveče, ali se klub iz Bilefelda ipak potrudio da sa pobedom pred na svom stadionu proslavi promociju kako valja.

BOAVISTA - SETUBAL (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 3:1

Ovaj kec sa ovako jakom kvotom, a prošao nam kao od šale. Već nakon prvih 45 minuta mogli smo da slavimo jer je bilo 2:0. Zabrinuo nas je Karlinjos kada je u 64. minutu postigao jedini gol za goste, ali je Tavareš u poslednjem minutu regularnog dela meča potvrdio da sva tri boda ostaju u Portu.

PRECRTANO

ALAVES - SOSIJEDAD (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 2:0

Alaves je igrao za unutrašnji mir i beg od opasne zone, Sosijedad da se vrati među prve četiri ekipe. I možemo reći da je domaćin bio dosta uspešniji u derbiju dve baskijske ekipe u kom su viđena dva crvena kartona, mada je imao i sreće kod prvog gola -2:0 (0:0).

Opširnije OVDE

UESKA - MIRANDES (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 1:2

Upozoravala je kvota 2,00 na domaćina, ali je nismo poslušali. Verovali smo da će Ueska dati sve od sebe da sa nova tri boda pred domaćim navijačima nastavi da živi san o povrtaku u Primeru. Ali, nije se dalo. Ni nama ni njima.

MIDTJILAND - BRONDBI (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:0

Imao je Midtjiland priliku da pobedom praktično završi priču oko šampionske trke, ali nije uspeo. Za ovaj klub to možda i nije važno pošto će fo kraja sezone imati sasvim dovoljno prilika da potvrdi krunu, ali nama ovaj iks nikako nije dobrodošao.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.