Izvor: MozzartSport.com, 28.Okt.2021, 23:54

REZZIME DANA (četvrtak): Tri kiksa nisu pokvarila dobru sliku

Pogledajte ko vam je doneo novac 28. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

GRANADA - HETAFE (tip 1, kvota 2,60) - rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 1:0

Na terenu, uglavnom uspavanka u kojoj je ritam pokušavala da diktira Granada. Terenska inicijativa i lopta u nogama tokom tri četvrtine utakmice bili su joj dovoljni da izbegne poraz. Odbrana je pukla u 36. minutu, nije pomogao ni penal, ali jeste vrhunska reakcija rezerviste Moline u foto-finišu.

Opširnije OVDE

SELTA - SOSIJEDAD (tip 2, kvota 2,75) - rezultat 0:2

Ekipa iz San Sebastijana nastavlja ljubomorno da čuva čelo tabele, a iako na sanzi još nije ni trećina prvenstva, verovatno oni najverniji navijači stidljivo razmišljaju o šampionskoj tituli, prvoj posle 40 godina.

Opširnije OVDE

PARTIZAN - METALAC (tip 1&3+, kvota 1,48) - rezultat 3:1

Pobeda nad Metalcem u odloženoj utakmici petog superligaškog kola. Za aplauze (samo!?) oko 2.000 navijača i beg najvećem rivalu na bezbednu udaljenost, s tim da Parni valjak ima meč više.

Opširnije OVDE

NAPOLI - BOLONJA (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:0

Neverovatnih 28 od mogućih 30 bodova verovatno nisu očekivali ni najveći optimisti podno Vezuva. Remi bez golova u Rimu je brzo zaboravljen i Napoli se vratio na trijumfalni put.

Opširnije OVDE

OLIMPIJA M. - C. ZVEZDA (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 79:62

Ne samo što je doživela prvi poraz, Crvena zvezda je odigrala nikad slabiji meč u Gradu mode. U svakom smislu. Pobednik je bio poznat još pre nego što je znoj "probio" dresove posle furioznog starta Olimpije.

Opširnije OVDE

ALBA - BAJERN (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 69:82

Po nepisanom, ali već ustaljenom pravilu evroligaški dueli Albe i Bajerna protkani su neizvesnošću do poslednjeg trena, međutim uprkos ujednačenoj borbi svaki se završi pobedom Bavaraca, a isti scenario viđen je i večeras.

Opširnije OVDE

OLIMPIJAKOS - FENERBAHČE (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 67:65

Ekipa Aleksandra Đorđevića na neverovatne načine gubi utakmice i nalazi se pri samom dnu tabele sa samo dve pobede iz sedam mečeva. Da su imali malo više sreće i znanja u završnicama, mogli su da budu u vrhu gde je sada Olimpijakos.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

MAKABI - BARSELONA (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 85:68

U Tel Avivu pala je Barselona, do večeras najdominantniji evropski tim. Pala i ozbiljno se ulubila. Za otrežnjenje Katalonaca. Za putokaz Janisu Sferopulosu kako se stiže do fajnal-fora, gde Ponos Izraela nije dobacio još od 2014.

Opširnije OVDE

LEVANTE - ATL. MADRID (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 2:2

Taman kada je Mateus Kunja petnaestak minuta pre kraja pogodio za drugo vođstvo, delovalo je da će tri boda biti upisana u maniru ekipe Dijega Simeonea - atletikovski. Realnost je bila potpuno drugačija. Enis Bardi je unovčio i drugi penal na utakmici.

Opširnije OVDE

BRAGA - P. FEREIRA (tip1, kvota 1,45) - rezultat 0:0

Promešanih karata, pred važne izazove u prvenstvu i Ligi Evrope Karlos Karvahal je izašao na megdan Fereiri u okviru Liga kupa, a želja da odmori neke od nosilaca igre koštala je stratega Brage dva boda.

Opširnije OVDE

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Solidna priča

Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2021, 08:45

Pogledajte ko vam je doneo novac 28. oktobra, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.