Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2021, 23:41

REZZIME DANA (četvrtak): Teško veče za tikete

Pogledajte ko vam je doneo novac 21. oktobra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

MIDTJILAND - C. ZVEZDA (tip X2&2+, kvota 1,82) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 1:1

Midtjiland je žestoko napadao u poslednjih pola sata meča, objektivno je bio kvalitetniji protivnik u Herningu, pa je zasluženo stigao do izjednačenja u 78. minutu preko Nikolasa Dira, tako da Dejan Stanković ima razloga da bude zadovoljan ostvarenim na teškom gostovanju.

Opširnije OVDE

AJNTRAHT - OLIMPIJAKOS (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 3:1

Nemci su bez većih problema odbranili Frankfurt na Majni od najezde sa juga. Grci jednostavno nisu inmali šanse i sva tri boda ostaju domaćinu.

VEST HEM - GENK (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:0

Najigraniji tip dana u MOZZARTU, srećom je prošao pošto je mnogo nerešenih rezultata napravilo masakr sa tiketima. Doson, Dijop i Boven su redom tresli mrežu gostiju iz Belgije.

NAPOLI - LEGIJA (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 3:0

Posle remija sa Lesterom i poraza od moskovskog Spartaka, Napolitanci su konačno uspeli da probiju led u Grupi C i ozbiljno se vrate u trku za nokaut fazu.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

LACIO - O. MARSELJ (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 0:0

Igrao je Lacio u skoro najjačem sastavu ali nije uspeo da nađe put do mreže Francuza. Ćiro Imobile je bio najbliži. Pogodio je prečku, propustio zicer i VAR mu je poništio gol.

Opširnije OVDE

VITESE - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 1:0

Londonski klub je po ko zna koji put u poslednjih nekoliko sezona razočarao armiju navijača. Čini se da Pevci nisu kadri da se pokažu u pravom svetlu ni u Ligi konferencije jer posle tri kola imaju samo četiri boda.

BODO - ROMA (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 6:1

Poniženje. Kako drugačije okarakterisati poraz tima gotovo 30 puta vrednijeg od njegovog rivala (Roma 430.000.000 - Bode 14.500.000). Istina, nije Roma izašla u najjačem sastavu, ali je u startnoj postavi imala šestoricu koji su pojedinačno imaju jednaku ili veću tržišnu vrednost od čitave protivničke ekipe.

Opširnije OVDE

PARTIZAN - GENT (tip 1, kvota 2,65) - rezultat 0:1

Negde kao da se ispraznio akumulator Parnom valjku i kada je trebalo da vozi "uzbrdo" protiv Genta, za prvo mesto u grupi, nije mogao da se pomeri s mesta. Sve što je srpski vicešampion dobro napravio delo je Igora Vujačića u samom finišu meča.

Opširnije OVDE

MIDTJILAND - C. ZVEZDA (tip 1, kvota 2,65) - rezultat 1:1

Bod kao kuća u Danskoj! Crvena zvezda je napravila veliki, možda i ključni korak ka plasmanu u nokaut fazu Lige Evrope, ali nije imala snage za više, iako je vodila golom Mirka Ivanića od 58. minuta.

Opširnije OVDE

NAPREDAK - N. PAZAR (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 1:1

Fudbaleri Novog Pazara, sa novim trenerom Draganom Radojičićem, uprkos činjenici da su imali igrača manje gotovo čitavim tokom utakmice, uspeli su da prekinu niz od četiri poraza. Čak su bili i nadomak trijumfa.

Opširnije OVDE

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Vest Hem i Napoli pametan odabir

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2021, 06:29

Pogledajte ko vam je doneo novac 21. oktobra, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.