REZZIME DANA (četvrtak): Španci i Holanđani su bili sigurni, ali je Lacio podbacio

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2014, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (četvrtak): Španci i Holanđani su bili sigurni, ali je Lacio podbacio

Pogledajte ko vam je 25. septembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

ZAOKRUŽENO
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
ESPANJOL – HETAFE (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 2:0

U veoma nezanimljivoj i sporoj utakmici Espanjol je naizgled došao do rutinske pobede, ali ovo nikako nije bila sigurna pobeda domaćina. Vama to na kraju i nije toliko bitno pošto ste pravilno tipovali i pritom pogodili odličnu kvotu za keca, a pobeda Espanjola nije bila sigurna jer su bili u lošoj formi. Mi smo vam savetovali da izbegnete ovaj tip, ali ste ipak uspeli da uspešno tipujete.

SOKOL – KRASNODAR (tip 2, kvota 1,33) – rezultat 0:5

Po rezultatu ovo je bio fiks dana pošto je Krasnodar prosto pregazio rivala, a golovi gostiju su padali tačno kada je trebalo kako se vi ne bi brinuli da li će ovaj tip proći. Prvi gol je pao u 20. minutu, a sledeći 20. minuta kasnije, a onda su u 10 minuta drugog poluvremna došli do još dva gola, a Ageev je u 75. minutu zapalio petardu.

VALENSIJA – KORDOBA (tip 1, kvota 1,35) – rezultat  3:0

Slepi miševi su definitivno hit početka prvenstva u Španiji i opet su impresivno i lako savladali protivnika, definitivno ih treba ispratiti i u narednom periodu. Već na startu su pokazali ko je gazda i za četiri minuta su rešili pitanje pobednika – od 22. do 26. Feguli je u 73. minutu ubio bilo kakvu rezultatsku neizvesnost, ako je uopšte i postajala.

PSV - UTREHT (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 2:0

Složili smo se da je ovde kec k’o vrata, a da ste poslušali naš predlog i igrali da će PSV dati dva gola Utrehtu mogli ste da zaokružite kvotu 2,15. Klub iz Ajndhovena je već u 18. minutu, zahvaljujući golu Vilemsa i autogolu Kortijea završio sav posao, tako da ste posle na miru mogli da pratiti ostale parove na tiketu.

AHILS – TVENTE (tip 2, kvota 1,20) – rezultat 1:3

Dvojka se ovde nije dovodila u pitanje. Već posle 13 minuta Tvente je vodio sa dva gola i u nastavku meča je mogao da povuče ručnu. Za svaki slučaj Kastanjo je postigao još jedan gol da obezbedi sigurnu pobedu, a sve što je nejaki Ahils uspeo da uradi bio je počasni pogodak minut pre kraja meča.

OD GRENLAND – SARPSBORG (tip 1, kvota 1,45) – rezultat 5:2

Kupovi baš nisu poželjni za klađenje, međutim, Od Grenland se potrudio da opravda ulogu favorita protiv Sarpsborga. Domaćin je dao gostima gol fore u prvom poluvremenu, a onda je u nastavku postigao pet komada i pokazao ko je gazda na terenu.

PRECRTANO

ŠINJIK – DINAMO MOSKVA (tip 2, kvota 1,27) – rezultat 2:0

Ovo je verovatno i iznenađenje dana i Dinamo je na kraju rutinski izgubio utakmicu koju je jednostavno morao da dobije, i po renomeo i po igračkom kadru, a i po kvoti. Na kraju domaćini su uspeli da pobede favorita sa 2:0, a heroj je bio Samodin koji je postigao oba gola u razmaku od sedam minuta, prvi u 68. minutu.

SENT ETJEN – BORDO (tip 1, kvota 2,05) – rezultat 1:1

Domaćini su poveli i to veoma retkim golom Rikija van Volfsvinkela posle skoro 1.500 minuta posta, a verovatno ste onda pomislili da nema šanse da će Bordo poremetiti vaš tip. Ipak, samo osam minuta kasnije Ilori je postigao gol za konačnih 1:1, a gosti su u finišu tražili i penal, ali sudija nije verovao da je start Rufijea bio faul tako da je na ovom meču došao iks.

LACIO – UDINEZE (tip 1, kvota 1,90) – rezultat 0:1

Lacio igra po sistemu pobeda-poraz i red je bio da slavi, pritom je još igrao kod kuće, ali Udineze je iskoristio praktično jedinu šansu na meču i odneo sva tri boda sa Olimpika. Rimljani su imali posed lopte skoro 70 odsto, nekih 25 centaršuteva, ali nijedan nije bio idealan za Klosea ili Đorđevića i tiket je završio u kanti za otpatke.

HEKEN – OTVIDABERG (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 0:2

Kakvo iznenađenje… Heken je bio favorit, kvalitetniji i bolje plasirani tim na tabeli švedskog prvenstva, ali Otvidaberg je pokazao zube. I to u prvom poluvremenu kada je i stavljena tačka na meč. Overi je sa dva brza gola u rasponu od šest minuta šokirao domaćina koji do kraja meča nije mogao da se oporavi, kao i sve one koji su igrali keca…    

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.