REZZIME DANA (četvrtak): Pocrveneli ste od muke zbog Redsa!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Okt.2015, 23:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (četvrtak): Pocrveneli ste od muke zbog Redsa!

Pogledajte ko vam je 1.oktobra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinari portala MOZZART Sport tog dana.

Mi smo danas bili jako uspešni u rubrici PREDLOZZI >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i TIPOVANJA. Pogodili smo fikseve na Lacio, Bragu, Viljareal i Fjorentinu. Lepo smo vam savetovali da izbegnete Liverpul.

Vi ste bili polovično uspešni. Sigurno ste pocrveneli od muke zbog kiksa Liverpula. Takođe, Marsej vas nije ispoštovao, kao i Augzburg.

ZAOKRUŽENO

BAZEL - LEH (tip 1. kvota 1,40), rezultat 2:0

Počeo je švajcarski šampion da demonstrira autoritet. Lako je savladao Leh, iako poljski predstavnik važi za neugodnu ekipu. Odoleli su gosti u prvom poluvremenu, ali im je pogodak u 55.minutu raspršio snove o pozitivnom rezultatu. Bazel je rutinski odrađivao posao i u zaostavnom vremenu potvrdio prednost.

VILJAREAL - PLZENJ (tip 1. kvota 1,55), rezultat 1:0

Kroz porođajne muke je prošao Viljareal da bi pobedio vrlo jak tim Plzenja. Isto se može reći i za vas koji ste verovali u Žutu podmornicu. Veliku radost doneo vam je Baptistao u 58.minutu...

BRAGA - GRONINGEN (tip 1, kvota 1,48), rezultat 1:0

Braga je u ozbiljnoj seriji. Tim Nikole Stoiljkovića zabeležio je treću uzastopnu pobedu. Istina tešku, ali kao med slatku. Odlučujući trenutak meča dogodio se još u petom minutu kada je mrežu Groningena pogodio Koka. Malo ko je verovao da mreže neće više da se tresu. Ali vama je i ovaj jedan jako vredan.

BELENENSES – FIORENTINA (tip 2, kvota 1,7), rezultat 0:4

Klasična igra mačke i miša. Dobru formu iz domaćeg prvenstva igrači Fjorentine su pokazali u sudaru sa Belenensesom. Nijednog trenutka nije bilo nedoumice. Prvo je pogodio Federiko, a rednost Ljubičastih udvostručio je Babakar. Sve je već tada bilo jasno.

ŠALKE – ASTERAS (tip 1, kvota 1,25), rezultat 4:0

Sjaj Argentinca Franka Di Santa bio je dovoljan da se slabašni Asetras baci na kolena. Sigurna i ubedljiva pobeda nemačkog predstavnika. I još jedan meč bez neizvesnosti. Argentinac je do poluvremena postigao het-trik

LACIO – SENT ETJEN (tip 1, kvota 1,8), rezultat 3:2

Početak nije nagoveštavao srećan kraj za vas. Sent Etjen je poveo u ovodnoj fazi, ali Francuzi su bili prilično nervozni i olakšali posao domaćinu. Sent Etjen je dobio dva crvena kartona. Kada se na to nadovezao i preokret Lacija, jasno je zašto gosti nisu imali snage da uzvrate udarac.

SPARTA PRAG – APOEL (tip 1, kvota 1,4), rezultat 2:0

Predstavnik Kipra je bio bez šansi u Pragu. Spara je autoritativno pokazala da je viša klasa u odnosu na APOEL. Mogao je rezultat da bude i ubedljiviji, ali verovatno ste i ovako zadovoljni. Češki predstavnik je poveo u 24.minutu, a vašu sreću je potvrdio Brabek.

PRECRTANO

LIVERPUL - SION (tip 1, kvota 1,50), rezultat 1:1

Ovo je pad dana. Sigurni još crveni zbog Redsa. Igra Liverpul slabo ove sezone, ali malo ko je verovao da će Sion izvući glavu u gradu Bitlsa. Imao je domaćin prednost od petog minuta posle gola Lalane... Međutim, Brendonu Rodžersu ni to nije bilo dovoljno. Izjednačio je Sion u 18.minutu i onda hrabro odoleo.

AUGZBURG - PARTIZAN (tip 1, kvota 1,55), rezultat 1:3

Tradiciji i negativnim iskustvima Partizana u Nemačkoj je došao kraj. Sedam poraza imali su crno-beli na gostovanjima predstavnicima Bundeslige. Međutim, večeras su momci Zorana Milinkovića zaslužili trijumf. Kreirao je Andrija, a prednost čuvao Živko Živković.

MARSELJ – LIBEREC (tip 1, kvota 1,35), rezultat 0:1

Plzenj je jedva položio oružje u Španiji, ali je zato drugi predstavnik Češke napravio iznenađenje. Marsej je u neverici gledao očajnu partiju Olimpika za koju je brutalno kažnjen u 84.minutu kada je pogodio Kufal.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.