Izvor: MozzartSport.com, 12.Feb.2021, 00:32

REZZIME DANA (četvrtak): Opet jači od sudbine

Pogledajte ko vam je doneo novac 11. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

BAJERN - TIGRES U. (tip 1, kvota 1,28) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 1:0

Neverovatan period minhenski klub ukrasio je dominantnom igrom u katarsom Al Rajanu i šestim trofejem u poslednjih godinu dana, a pehar u FIFA klupskom prvenstvu sveta Nemcima je doneo Bendžamin Pavar u 61. minutu.

Opširnije OVDE

ST. ŽILOAZ - ANDERLEHT (tip 2, kvota 2,40) - rezultat 0:5

Nijednog trenutra Anderleht nije dovodio trijumf u pitanje, nije se poigravao sa sudbinom. Nemča je pokazao saigračima put do gola početkom oba poluvremena, a zatim su utabanom stazom krenuli Mukairu i Dijabi u dva navrata.

Opširnije OVDE

BARNSLI - ČELSI (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 0:1

Gol koji je Abraham postigao protiv člana Čempionšipa je četvrti za londonskog napadača ove sezone u FA kupu nakon što je u prethodnom kolu bio trostruki strelac protiv Lutona, te je rezervista u Premijer ligi još jednom potpisao plasman Čelsija u narednu fazu kupa.

Opširnije OVDE

POLI - ASTRA (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 1:2

Isnpirativna kvota na dvojku, sasvim dovoljno privlačna da je odabere veliki broj kladilaca danas u MOZZARTU. Nije baš išlo kao po loju pošto je Astra izjednačila tek u 59. minutu, ali je ipak odnela ceo plen do kraja susreta.

KONJA - BEŠIKTAŠ (tip X2&0-3, kvota 1,70) - rezultat 1:1 (3:2 posle penala)

Prošao je Bešiktaš kroz golgotu, propisno se preznojio kako bi eliminisao upornu Konju i ostao u trci za duplu krunu. Ali crno-beli nisu ni slutili da će na povratničkom debiju Dženka Tosuna pored brojnih šansi tek posle penala slomiti Konju.

Opširnije OVDE

ESTORIL - BENFIKA (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 1:3

Darvin Nunjez je odigrao još jedan odličan meč, dok se Haris Seferović ponovo pokazao kao pravi džoker. Samo 11 minuta trebalo je švajcarskom reprezentativcu da se po ulasku sa klupe upiše u listu strelaca i preokrene rezultat.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

BILBAO - LEVANTE (tip 1, kvota 1,65) - rezulat 1:1

Levante sa severa Španije nosi na jugozapad zemlje 1:1 i kuje planove kako da spreči Atletik Bilbaa da se domogne takmičenja za koje je specijalista. „Ponos Baskije“ predugo čeka na 24. krunu u Kupu kralja, gladan je trofeja.

Opširnije OVDE

SOŠO - ST. ETJEN (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 1:0

Kup duel nekadašnjih divova francuskog fudbala dobio je drugoligaš nad prvoligašem i trenutno sedmim timom Lige 1. Presudio je pogodak Bedije već u petom minutu.

WOLVERHEPTON - SAUTEMPTON (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 0:2

Sautempton je dobio prvu od dve runde u okršaju s Vukovima, pošto je već za vikend zakazan daleko važniji ligaški susret, ovog puta na Sent Merizu. Ekipa Ralfa Hasenhitla prekinula je seriju od četiri poraza, gde je između ostalog pretrpela i onih rekordnih 0:9 od Mančester junajteda.

Opširnije OVDE

BOTOŠANI - CSU (tip GG, kvota 1,97) - rezultat 0:1

Jedan od najzanimljivijih današnjih tipova koji, nažalost nije prošao. Za to je "krivac" samo jedan gol na meču osmine finala Kupa Rumunije i to postignut sa bele tačke već u trećem minutu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.