Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 23:15

REZZIME DANA (četvrtak): Ono kada i Barsa izda

Pogledajte ko vam je doneo novac 29. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

PAOK - AEK (tip 1, kvota 2,35) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - rezultat 2:1

PAOK ne može do šampionske krune, to je jasno odavno, ali momci iz Soluna ipak će se u finišu sezone boriti za jedan trofej. I na tome u dobroj meri mogu da zahvale srpskom internacionalcu Andriji Živkoviću.

Opširnije OVDE

C. ZVEZDA - VOJVODINA (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 1:0

Pre deset meseci crveno-beli su tačku na dominantnu sezonu, posle pandemije virusa korona, stavili na Banjici, dok su večeras gravirali svoja imena u istoriju kluba sa Marakane ne baš gledljivom, ali taktički solidnom partijom protiv Vojvodine.

Opširnije OVDE

MAN. JUN - ROMA (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 6:2

Za prednost stečenu pred revanš u Rimu najzaslužniji je Kavani. Cele sezone tim Solskjera zavisi od Fernadeša i(li) Rašfroda, a pred kraj, kad se lomi, kad su potrebni živci kao strune, hladnokrvnost i preciznost nalik episkim junacima, svi guraju loptu ka Matadoru.

Opširnije OVDE

VILJAREAL - ARSENAL (tip GG, kvota 1,62) - rezultat 2:1

Viljareal iz utakmice izašao kao pobednik, a Arsenal kao zadovoljniji tim, čak i uz žal što Obamejang u četvrtom miutu nadoknade nije uspeo da u potpunosti neutrališe zaostatak iz stopostotne šanse.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

VILJAREAL - ARSENAL (tip 2, kvota 2,75) - rezultat 2:1

Londonski klub koji je već bio u nokdaunu uspeo je sa konopaca da se vrati u život i za nekoliko minuta ppotpuno preokrene odnos snaga. Posle 70 minuta dominantne igre Viljaeala, teško da je iko slutio da bi Arsenal mogao da iz Španije ode kao zadovoljniji rival.

Opširnije OVDE

ALANJA - FENERBAHČE (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 0:0

Igraće se fudbal u Turskoj do 16. maja, ali je utisak da je pitanje prvaka rešeno ovog četvrtka. Posle remija Fenerbahčea na gostovanju Alanji, Bešiktaš je stekao pet bodova viška na vrhu tabele i ako ne bude veleobrta osvojiće titulu.

Opširnije OVDE

BARSELONA - GRANADA (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 1:2

Vodio je tim Ronalda Kumana protiv, na prvi pogled, nezainteresovanog rivala, čekao da istekne vreme i sam sebi pucao u noge. Primio je dva gola zbog grešaka poslednje linije, ostao na drugoj poziciji, propustio da izbije na vrh i olakša posao u preostalih pet rundi.

Opširnije OVDE

BARSELONA - GRANADA (tip 1&3+, kvota 1,15) - rezultat 1:2

Samoubistvo Barselone! Pozvao ju je Atletiko u šampionsku trku, otvorio joj put do prvog mesta, ponudio se kao nikad prethodnih godina, ali su Katalonci rekli „neka, hvala“.

Opširnije OVDE

C. ZVEZDA - VOJVODINA (tip 1&GG, kvota 1,17) - rezultat 1:0

Crvena zvezda je stigla do 22. vezane pobede u prvenstvu, zaboravšivši superiornost koja ju je krasila tokom većeg dela sezone. Tim Nenada Lalatovića, rasejan unutrašnim previranjima, smogao je snage da oznoji velikog favorita.

Opširnije OVDE

HSV - KARLSRUE (tip 1, kvota 1,52) - rezultat 1:1

Moraće Dinosaurusi i četvrtu godinu da "troše" u Cvajti. HSV je u odloženom susretu 29. runde odigrao samo 1:1 sa Karlsrueom, što je rezultat koji ne paše ni jednom ni drugom timu.

Opširnije OVDE

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Junajted i PAOK vadili kestenje iz vatre

Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2021, 06:34

Pogledajte ko vam je doneo novac 29. aprila, a ko vas je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.