Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2020, 00:02

REZZIME DANA (četvrtak): Kada Zvezda odigra ovako, odmah je lakše

Pogledajte ko vam je 29. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

C. ZVEZDA - LIBEREC (tip 1, kvota 1,80) - >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << rezultat 5:1

Nošen magičnim potezima Kataija i sjajnom igrom celokupnog tima, srpski šampion je propustio priliku da stigne do najveće evropske pobede u ovom veku, ali je tim Dejana Stankovića pored pet postignutih golova imao bar još toliko stopostotnih prilika.

Opširnije OVDE

GENT - HOFENHAJM (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 1:4

Hofenhajm je tukao Gent, upisao je drugu pobedu, odvojio se na tabeli grupe i ostavio crveno-bele i Liberec da se bore za drugo mesto, koje vodi u evropsko proleće. Jasna je zašto su na Marakani navijali za Nemce da upišu tri boda u Belgiji.

Opšrinije OVDE

MILAN - SPARTA P. (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:0

Koliko god u početku sezone zavisio od golova  Ibrahimovića, dokazao je Milan da ima igrače velikog potencijala. Videlo se to i u dosadašnjem toku sezone, a da je uprava povukla ispravne poteze u prethodnom i na kraju ovog prelaznog roka potvrdio je meč sa Spartom, pošto su Čehe topedovala deca.

Opširnije OVDE

AEK - LESTER (tip 2, kvota 1,72) - rezultat 1:2

Iako su vrlo brzo došle do ubedljive prednosti od dva gola Lisice su nas poprilično yabrinule ovde. Kad je još Tanović smanji na 1:2 na početku drugog poluvremena, činilo se da ova lepa dvojka sa kvotom 1,72 polako odlazi u propast. Srećom, to je bio i konačni rezultat.

BENFIKA - STANDARD (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 3:0

Fiks, odabran danas od velikog broja kladilaca, prošao je kao od šale. Nakon prvog poluvremena koje je završeno bez golova, domaća ekipa je u drugom delu, uz pomopć i dva penala, stigla do sigurnog trijumfa.

RENDŽERS - LEH (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 1:0

Policajci su nastavili niz pobeda u svim takmičenjima. Preporođeni Rendžers namučio se protiv žilavih Poljaka, ali je sačuvao ceo plen i usput, golom Morelosa u 68. minutu, obradovao veliki broj onih koji su se danas opkladili na ovaj tip.

PRECRTANO

ANTVERPEN - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:0

Glavna vest večeri iz utakmica u grupama J i K Lige Evrope, a verovatno i svim ostalima, je senzacionalna pobeda Antverpena nad Totenhemom od 1:0! Mnogi od nas to nisu očekivali, pa su birali dvojuku i kvotu 1,30. Kao, sigurizza...

Opširnije OVDE

CSKA - DINAMO Z. (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:0

Dinamo je na krilima golmana Livakovića izvukao živu glavu iz Moskve. Teško je i pobrojati šta je sve odbranio golman Modrih, svakako se izdvajaju parade posle šuteva Fjodora Čalova i Čidere Ejukea.

LIL - SELTIK (tip 1, kvota 1,82) - rezultat 2:2

Sama kvota na pobedu domaćina je upozoravala da ovde nisu "čista posla", a onda je još i gost preko Eljunusija poveo sa 2:0 nakon 32 minuta. Uspeo je Lil da se vrati u drugom poluvremenu, ali ne i da zadrži ceo plen, kao uostalom i ovaj fiks od propasti.

ROMA - CSKA S. (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 0:0

Jedno od najvećih, ako ne i najveće kladilačko razočaranje ove večeri u Ligi Evrope. Italijanski klub je slovio za jakog favorita na Olimpiku, što je i kvota sama govorila, ali Bugari su uspeli nekako da ostanu neporaženi.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Zvezda radovala, a Pevci, Armejci i Vučica nervirali

Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2020

Pogledajte ko vam je 29. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.