Izvor: MozzartSport.com, 04.Jun.2020, 22:46

REZZIME DANA (četvrtak): Istočnoevropski "doktorat"

Pogledajte ko vam je 4. juna doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste vi prošli:

ZAOKRUŽENO

SMOLEVIČI II - GORODEJA II (tip 1, kvota 1,95) >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << - 3:1

Iako se fudbal probudio bezmalo u celoj Evropi još nije došlo vreme da napustimo Belorusiju. Zahvaljujući pandemiji pratili smo fudbal iz ove istočnoervopske države toliko da smo ga "doktorirali". Te je i ovaj kec bio viđen.

VITKOVICE - BRNO, (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 2:3

Stvari za Brno počele su da se komplikuju posle crvenog kartona Šustra u 16. minutu. Znalo se da će Pardubice pojačati pritisak, ali ih je Brno kaznilo još jednim pogotkom. Drama je viđena u nastavku. Vitkovice su kidisale i bilo im je dovoljno 20 minuta da vrate meč na početak. Pogađali su Čevaja i Martišijak. Ipak, poslednji su oroz povukli igrači Brna. Iz penala je pogodio Fousek.

Više pročitajte OVDE

MAKABI P. T. - HAPOEL AKO, (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0

Preznojismo se kod ovog susreta. Baš je bilo naporno i napeto... Ćutao je semafor u Izraelu, tačnije u Šahninu dugo, predugo. Sve do 81. minuta. A onda nas je Liel Abada rešio muke.

DUKLA - SLAVOJ (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 2:0

Velikan iz Praga, Dukla, prošao je nešto slabiji period. Ipak, danas je našao pobedničke koordinate i pobedom nad Višehradom odgovorio na trijumf Brna (2:0). Lagano je Dukla došla do trijumfa. Pogađali su Souček i Ulmanza prolaz kvote 1,20

PRECRTANO

BENFIKA - TONDELA, (tip 1&3+, kvota 1,63) - rezultat 0:0

Sve je slutilo da će Benfika večeras napraviti odlučujući korak ka osvajanju titule šampiona Portugalije. Porto je kiksnuo, na prazni Luž je došla nejaka Tondela. Praktično, meč loptu su imali Orlovi i nisu je iskoristili. Duel u glavnom gradu Portugalije pretvorio se u festival promašaja Benfike.

Više pročitajte OVDE

MARITIMO - SETUBAL, (tip 1, kvote 2,45) - rezultat 1:1

Gađali smo jakog keca, izgledalo je da će tako biit. Vodio je domaćin 71 minuta, to jest od 11. do 82. Ali je ipak poklekao. I srušio nam finu zaradu.

HAPOEL B. L. - HAPOEL P. T, (tip 2, kvota 2,45) - rezultat 1:1

Malo smo rizikovali na meču 29. kola, probadi dvojku saodlilnom kvotom 2,45. Probali, ali nismo uspeli. I ovde nam jkem,ao nedostajalo. Istina, vodio je domaćin skoro ceo meč, ali je gost uspeo da izjednači u 85. minutu. Imao je momentum, imao je i malo vremena da nas spase. Ali, nije uspeo.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.