Izvor: MozzartSport.com, 22.Jul.2021, 23:20

REZZIME DANA (četvrtak): Imalo se rašta i igrati

Pogledajte ko vam je doneo novac 22. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

MOLDE - SERVET (tip 1, kvota 1,77) - rezultat 3:0 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Budući napadač Crvene zvezde Ohi Omoidžuanfo golgetersku seriju iz norveškog prvenstva nastavio je na međunarodnoj sceni. Svoj 20. gol u 26 utakmica za Molde ove godine dao je u 32. minutu duela sa švajcarskim Servetom. Bilo je to za vođstvo 2:0, a do kraja je domaćin postigao još jedan pogodak.

PANEVEZIS - VOJVODINA (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:1

Disciplina koju je tim Slavoljuba Đorđevića demonstrirao na superligaškoj premijeri i na osnovu koje je sa stadiona "Rajko Mitić" odneo bod, i u Litvaniji je donela željeni rezultat. Uprkos činjenici da je domaćin veoma motivisano ušao u susret.

Opširnije OVDE

OLIMPIJA - BIRKIRKARA (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 1:0

Savo Milošević je debitovao u zvaničnim mečevima na klupi Olimpije, a dobro se preznojavao kraj aut-linije gledajući kako se njegovi igrači muče da savladaju maltešku Birkirkaru. Otpor gostiju slomljen je tek u 78. minutu.

Opširnije OVDE

HAJDUK - TOBOL (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:0

Poljud je večeras blistao kao u starim, vremenima jugoslovenskog fudbala kada je Split bio jedan od tri najveća centra velike zemlje i lige. A za ovaj trijumf najzaslužniji je dvostruki strelac, mlađani 19-godišnji izdanak legendarne Hajdukove škole, Marin Ljubičić.

PARTIZAN - DAC (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0

Kakav je odnos snaga bio u beogradskom okršaju srpskog i slovačkog viceprvaka opšti je utisak da su crno-beli po svim parametrima kvalitetniji, a tim iz Dunajske Strede možda zadovljniji što nije pretrpeo pravu katastrofu.

Opširnije OVDE

HAMARBI - MARIBOR  (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 3:1

Ako prođe Sumgait, naredni rival Čukaričkom, kako stvari stoje, biće Hamarbi. Šveđani su u prvom duelu sa Mariborom slavili kao domaćini. Bio je to debitantski nastup doskorašnjeg člana stručnog štaba Crvene zvezde, Miloša Milojevića na međunarodnoj sceni od kada je preuzeo zeleno-bele iz Stokholma.

Opširnije OVDE

SOČI - KEŠLA (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 3:0

Lako, sigurno, ubedljivo. I sve to s kombinovanim timom. Ništa manje nije se ni očekivalo od ekipe koja je prošlosezonski šampionat Rusije završila sa samo četiri boda manje od moskovskog Spartaka.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

DRITA - FAJENORD (tip 2, kvota 1,22) - rezultat 0:0

Najneprijatnije iznenađenje večeri u kvalifikacijama za UEFA Ligu konferencija pripredili su nam Drita i Fajenord na stadionu u Prištini koji nosi ime Fadilja Vokrija. Holanđanni su definitivno podbacili, ali verujemo da će u uzvratnoj utakmici odraditi koliko treba za prolaz dalje.

VELEŽ - AEK (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 2:1

Četa mladog stručnjaka Feđe Dudića ne samo da je srušila sedam puta skuplji sastav, nego se slobodno može reći da ga je i nadigrala. Domaćin je bio bolji u svim statističkim kategorijama.

Opširnije OVDE

SUTJESKA - MAKABI T.A. (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 0:0

Prazne puške, što crnogorske, što izraelske u Podgorici. Veliki broj igrača MOZZARTA odabrao je baš ovaj kladilački tip, ali on, nažalost nije prošao.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Prijali minimalci Partizana i Vojvodine

Izvor: MozzartSport.com, 23.Jul.2021, 07:10

Pogledajte ko vam je 22. jula doneo novac, a ko prodao....NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDE pogledajte kako smo mi tipovali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.