Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2020, 22:58

REZZIME DANA (četvrtak): Golovi na kašičicu, ali nije bilo tako loše

Pogledajte ko je 2. jula doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDEpogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ATALANTA - NAPOLI (tip 1, kvota 1,45) - rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << 2:0

Atalanta je večeras pobedila sedmi put zaredom u Seriji A! Prvi put u klupskoj istoriji. Na 11 poslednjih mečeva u svim takmičenjima imaju 10 pobeda i remi. Otkako su se vratili na teren posle pauze zbog pandemije korona virusa, pobedili su u sve četiri utakmice sa ukupnpom gol-razlikom 12:5. Na 29 prvenstvenih utakmica su dali neverovatnih 82 gola i ako ovako nastave, završiće sezonu kao najefikasniji evropski tim u ’ligama petice’.

Opširnije OVDE

SOSIJEDAD - ESPANJOL (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 2:1

Korona košmar je najzad gotov za Sosijedad. Tim koji se do prekida sezone tiho nadao da bi mogao da se bori za četvrto mesto, tek je u šestom kolu nastavka sezone upisao prvu pobedu. Posle četiri uzastopna poraza i jednog remija pre toga, Sosijedad je savladao Espanjol i otvorio rivalu put u drugu ligu.

Opširnije OVDE

ASHDOD - HAPOEL E.H. (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 3:1

Sladak prolaz para koji nam je danas u PREDLOZZIMA privukao pažnju. Kec skoro dvojka, a više-manje sve je bilo gotovo posle samo devet minurta igra, kada je domaća ekipa povela sa 2:0.

HAMARBI - VARBERG (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0

Napet prolazak ovog tipa u okviru Švedske 1. Nije bilo lako iako je mnogo nas čekalo keca, koji je zaista bio realan. I došao je, ali tako što smo strepeli svih 90 minuta. Samo jedan gol je pao, i to u prvom poluvremenu, a delo je Gustava Ludvigsona.

UESKA - LAS PALMAS (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:0

Teško je biulo ovo veče za klađenje,padalo se tamo gde senajmanje očekivalo, a nekie sigurizze su teško prolazile. Uostalom, kao pšto je i ova, mada kvota tako ne kaže. Domaćin, inače drugi na tabeli Segunde je slavio pogotkom protiv pridošlica sa mora, i to pred sam kraj prvog dela susreta kada je precizan bio Šinđi Okazaki na dodavanje Davida Fereira.

VITORUL - DINAMO BUK. (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:0

Izuzev nekoliko mečeva, ovo veče je prošlo sa natprosečno malo gioklova. Tako je bilo i u našem sussedstvu gde je favorizovani domaććin, Vitorul jedva sačuvao ceo plen protiv gostiju iz prestonice. Gol Virgila Gica je bio dovoljan da obraduje veliki broj MOZZARTOVIH kladilaca.

PRECRTANO

ŠEFILD - TOTENHEM (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 3:1

Magija Žozea Murinja je definitivno iščezla. Legendarni Portugalac već godinama unazad ne uspeva da probudi timove koje vodi. Njegove ekipe igraju loš fudbal. Takav je slučaj i sa bezličnim i bezidejnim Totenhemom, koji je večeras položio oružje pred Šefild Junajtedom, koji je u velikom stilu prekinuo post od pre početka pandemije.

Opširnije OVDE

EIBAR - OSASUNA (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 0:2

Eibaru svaki bod je važan kao kuća ne bi li sačuvao prvoligaški status i delovalo jer da bi mogao relativno lako do pobede na svom stadionu protiv gosta koji je više manje "završio sezonu" pošto nit' može da ispadne nit' može u Evropu. Ali ono, međutim...

VERDER - HAJDENHAJM, (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:0

Verder, kao Bundesligaš s pravom je važio za favorita na svom terenu u plej-ofu protiv Hajdenhajma. I sama kvota je to govorila, ali ništa od toga. Prazne pupške na obe strane za pad tipa koji je večeras odigrao veliki broj nas.

Opširnije OVDE

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Rezzime jučerašnjeg dana (četvrtak): Gorki plodovi Verderove i Totenhemove izdaje

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jul.2020, 08:18

Pogledajte ko je 2. jula doneo novac, a ko je prodao..NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu...OVDEpogledajte kako smo mi tipovali...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.