REZULTAT PO MERI TOBDŽIJA: Remi Liverpula i Sitija poslao Arsenal na čelo Premijer lige (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Mar.2024, 19:52

REZULTAT PO MERI TOBDŽIJA: Remi Liverpula i Sitija poslao Arsenal na čelo Premijer lige (VIDEO)

Sjajna utakmica na Enfildu.

Fudbaleri Liverpula i Mančester sitija remizirali su (1:1) u derbi meču 28. kola Premijer lige.

Gosti su do prednosti stigli u 23. minutu. Kevin De Brujne je lukavo izveo korner, pronašao Stounsa koji je bez problema prevario Kelehera.

John stones you beauty 🩵🩵🩵 1-0 Man City ‼️ pic.twitter.com/gFebfh2yyj

— Man City Kippax🏆 (@ManKippax) March 10, 2024

Građani su uspeli do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvog dela igre da sačuvaju stečenu prednost, ali je u nastavku usledio spektakl.

Da će tako biti, bilo je jasno već na samom startu nastavka. Ake je prekratko vratio loptu do Edersona, koji je u pokušaju da ispravi grešku svog štopera faulirao Nunjesa i sudija Majkl Oliver je pokazao na penal. Mekalister je bio neumoljiv.

Aké 🤦‍♂️ pic.twitter.com/xQWw8pMVF3

— GoncaloDias17 (@goncalo_diass17) March 10, 2024

Ederson je prilikom duela sa Urugvajcem zaradio i povredu, pa je nedugo zatim morao da napusti igru. Zamenio ga je Ortega. Preostali deo meča obilovao je šansama.

Prednjačio je Luis Dijaz. Kolumbijac je u nekoliko navrata imao stopostotne prilike, ali je uvek uspevao da se spetlja u odsutnim momentima.

Moglo bi se reći da je Liverpul bio bolji tim u nastavku, ali je Siti dva puta pogađao okvir gola. Foden i Doku su tresli okvir gola domaćih.

Na kraju je duel završen bez pobednika, čini se realno, a krajnjem rezultatu najviše se obradovao Arsenal koji je ostao lider šampionata sa 64 boda, koliko ima i Liverpul, Siti ima poen manje.

PREMIJER LIGA – 28. KOLO

Subota

Mančester Junajted – Everton 2:0 (2:0)

Bornmut - Šefild 2:2 (0:1)

Kristal Palas - Luton 1:1 (1:0)

Vulverhempton - Fulam 2:1 (0:0)

Arsenal - Brentford 2:1 (1:1)

Nedelja

Aston Vila - Totenhem 0:4 (0:0)

Brajton - Notingem Forest 1:0 (1:0)

Vest Hem - Barnli 2:2 (0:2)

Liverpul - Mančester Siti 1:1 (0:1)

Ponedeljak

Čelsi - Njukasl (21)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.