REŠIO DA SAČEKA SINA: Džejms produžio ugovor sa Lejkerskima na dve godine za 85 miliona (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 21:11

REŠIO DA SAČEKA SINA: Džejms produžio ugovor sa Lejkerskima na dve godine za 85 miliona (FOTO)

Dobio je maksimalan iznos.

Los Anđeles Lejkersi i Lebron Džejms postigli su sporazum o produžetku ugovora za još dve godine, a za taj period Džejms će dobiti 85 miliona dolara šzo je maksimalan ugovor.

Džejms je u Lejkerse stigao u sezoni 2018/2019. i predvodio je tim iz Grada anđela u osvajanju 17. titule prošle sezone u finalu u kojem je proglašen za najboljeg igrača.

Los Angeles Lakers star LeBron James has agreed to a two-year, $85 million maximum >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << contract extension with the franchise, CEO of Klutch Sports, Rich Paul, told @TheAthleticNBA @Stadium.

— Shams Charania (@ShamsCharania) December 2, 2020

Junajted je u prvom kolu savlada PSŽ u Parizu, i sada je u situaciji da Svecima ozbiljno zamomplikuje život, ako ih večeras (21.00) pobedi i na Old Trafordu. Kvota na keca je 2,70, na iks 3,40, na dvojku 2,55, a na GG3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - PSŽ.

Ugovor Leborna Džejmsa sa Lejkersima ističe 2023 kada će on imati 38 godina i u vreme kada će njegov sin Broni imati pravo da izađe na draft i eventualno dođe u NBA ligu direktno iz srednje škole kao špto je to 2003. učinio njegov otac. Lebron i Broni Džejms mogli bi čak da postanu i prvi tandem oca i sina koji su u isto vreme igraliu u nekoj ekipi.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.