REŠENA NEDOUMICA: Pojavio se snimak! Evo gde je i šta radi Tristan Vukčević (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 08:55

REŠENA NEDOUMICA: Pojavio se snimak! Evo gde je i šta radi Tristan Vukčević (VIDEO)

Nije ga bilo protiv SC Derbija.

Košarkaš Partizana Tristan Vukčević nije bio u protokolu za četvrtfinalni meč ABA lige protiv SC Derbija, a sada se pojavio i snimak mladog igrača na društvenim mrežama.

Srbin je trenutno u Čikagu, gde je imao treninge pred NBA skautima.

Tristan Vukcevic getting hot at the NBA draft Combine showing his terrific shooting stroke. The 7-foot+ Serbian big man has a great platform to help himself in front of a huge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << audience of NBA executives in Chicago, many of whom have never seen him play live. pic.twitter.com/xOthBgAlJ1

— Jonathan Givony (@DraftExpress) May 16, 2023

Svi su bili u nedoumici gde je Tristan, a i sam trener crno-belih Željko Obradović je bio zbunjen na konferenciji za medije.

– On je u Americi. Ja nemam pojma, nemam pojma gde je. Dobio je dozvolu da ode, i to je to, sve što znam – rekao je Obradović.

Ipak, sada makar znamo gde je Tristan Vukčević.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.