REPRIZA EPSKOG MEČA IZ 2015. GODINE: Poznat datum duela Džošue i Vajta - vrlo uskoro!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023, 14:47

REPRIZA EPSKOG MEČA IZ 2015. GODINE: Poznat datum duela Džošue i Vajta - vrlo uskoro!

Čeka se sa nestrpljenjem.

Bivši svetski prvak u teškoj kategoriji Entoni Džošua i drugi britanski teškaš Dilijan Vajt boriće se 12. avgusta u londonskoj O2 Areni, što će biti repriza njihovog dvoboja iz 2015. godine, objavili su promoteri iz 'Matchrooma'.

Džošua je nokautirao Wajta u sedmoj rundi njihovog okršaja za titulu prvaka Britanije i 'Commonwealtha' 2015. osvetivši se za poraz koji je pretrpeo kada su se borili kao amateri.

Džošua >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u aprilu pobedio Amerikanca Džermejna Frenklina na bodove, što je bila njegova prva pobeda u više od dve godine nakon uzastopnih poraza od Ukrajinca Oleksandra Usika.

- Jasno sam rekao da je moj plan da budem aktivan ove godine", rekao je 33-godišnji Džošua i dodao:

- Biću spreman za borbu. Radujem se što ću ovo konačno rešiti - samouveren je.

Vajt (35) je takođe pobedio Franklina prošle godine nakon što je izgubio svoj jedini izazov za titulu svetskog prvaka od Tajsona Fjurija u aprilu 2022.

- Radujem se povratku u londonski O2 i odlasku u rat - rekao je Vajt i poručio:

- Rezultat je 1-1, tako da će ovo odlučiti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.