REPREZENTATIVAC SRBIJE NA CENI: Kinezi nude milione za njega (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Dec.2017, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REPREZENTATIVAC SRBIJE NA CENI: Kinezi nude milione za njega (FOTO)

Smeši mu se odlazak već u januaru.

Od kako je prošle zime stigao u PAOK, Aleksandar Prijović pružao je odlične partije i privukao pažnju mnogih. Zbog toga se čini da će ove zime ponovo promeniti klub, a izgleda da će njegova sledeća destinacija biti Kina u kojoj prelazni rok počinje sledeće nedelje.

ZVEZDA JE MISLILA DA GA SE OTARASILA: CSKA dovodi pojačanje za crveno-bele (FOTO)

TRAŽI SE ZAMENA ZA TAVAMBU: Kamerunac pred POVRATKOM u Humsku!
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Solunski klub spreman je da u januaru proda Prijovića za 10 miliona evra, što bi odgovaralo i poljskoj Legiji iz koje je Prijović došao u Grčku pošto joj sleduje 15 odsto od narednog transfera. Ipak, Prijović ove zime nije raspoložen da menja klub pošto mu je cilj da sa PAOK-om osvoji titulu u Grčkoj i napravi što bolji rezultat sa Srbijom na Svetskom prvenstvu u Rusiji naredne godine.

Prijović bi iz PAOK-a otišao tek posle Mundijala, a interes je pokazalo nekoliko klubova iz Premijer lige koji međutim ne mogu da plate onoliko koliko Grci žele. Srpski reprezentativac svakako ne želi da napušta Solun pre leta jer će posle Svetskog prvenstva proći finansijski bolje, a ugovor sa PAOK-om mu ističe2021.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.