REPREZENTATIVAC BRUTALNO ISKREN: Mislim da nisam previše loš!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 15:41

REPREZENTATIVAC BRUTALNO ISKREN: Mislim da nisam previše loš!

Samouvereno.

Srpski fudbaler Adem Ljajić govorio je o svojoj formi u drugoj sezoni u Bešiktašu. Bivši vezista Partizana priznaje da je svestan da je morao bolji da bude, iako je imao učinak od pet golova i šest asistencija u tuskom prvensvu u Ligi Evrope.

- Bio sam zadovoljan igrama čim sam došao u Bešiktaš i u celoj prvoj sezoni. Svestan sam očekivanja koja se imaju od mene. Isto tako sam svestan da ih ove sezone nisam uopšte ispunio. Imao sam manje povrede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zbog toga se fizički nisam dobro osećao. Ipak, mislim da nisam previše loš. Nadam se da ću od sada poboljšati, od srca to želim - rekao je Ljajić.

Adem Ljajic: "Sergen Yalçın'dan frikik öğrenmeye çalışıyorum" https://t.co/7VFD8er51h pic.twitter.com/eWWqx5Whl0

— beIN SPORTS Türkiye (@beINSPORTS_TR) June 4, 2020

- Publika je jedan od najlepših faktora fudbala. Čak i ona iz protivničke ekipe može da vas motiviše kada igrate u gostima. Sada moramo izdržati da igramo bez gledalaca. Moramo biti spremni na to kao način razmišljanja i pripremamo se. Кoncentrisaćemo se kao da postoji publika i daćemo sve od sebe - dodao je Adem Ljajić u razgovoru za turske medije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanda Ikardi, supruga Maura Ikardija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.