REKORDAN TRANSFER: Napoli na korak od dovođenja SUPERTALENTOVANOG Nigerijca

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 11:37

REKORDAN TRANSFER: Napoli na korak od dovođenja SUPERTALENTOVANOG Nigerijca

Napoli dovodi supertalentovanog Nigerijca.

Francuski Le10Sport ekskluzivno prenosi kako je Napoli na korak od dovođenja darovitog Viktora Osimhena (21) kom je francuski Lil dao zeleno svetlo za odlazak.

O narednoj destincaciji nigerijskog vunderkinda odavno se spekuliše, jer brojni evropski giganti stoje u redu za njegov potpis.

Osimhenova prvobitna želja bila je da ostane u Lilu najmanje još jednu sezonu kako bi dodatno napredovao, ali čini se da se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to ipak neće dogoditi.

Le10Sport piše da je Osimhen pristao na transfer u Napoli, ali i da su dogovoreni svi ostali uslovi, pa bi Nigerijac uskoro trebao biti službeno predstavljen kao novi napadač kluba sa San Paola.

Osimhen je već boravio u Napulju, u pratnji svog menadžera. Tada je imao priliku da razgleda grad, a predsednik kluba Aurelio De Laurentis mu je predstavio projekat i uverio ga da ima velike šanse da dobije glavnu ulogu u timu Đenara Gatuza.

Za sada je Osmihenov transfer "siguran", a Napoli će njegove usluge iskeširati ogromnih 80 miliona evra. Tu je, međutim, i štoper Gabrijel, za kojeg se takođe zanimanju brojni evropski velikani. I Brazilac bi vrlo lako mogao put Napolija za dodatnih 25 miliona evra. Znači, Napoli je spreman iskeširati čak 105 miliona evra za dragulje Lila.

Ukoliko Viktor Osimhen pojača Napoli za 80 miliona eura, italijanski klub će oboriti klupski rekord.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.