REKONSTRUISAN PIONIR: Večeras će košarkaši Zvezde OVERITI sređenu halu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REKONSTRUISAN PIONIR: Večeras će košarkaši Zvezde OVERITI sređenu halu

Spreman za velike događaje.

Hala "Aleksandar Nikolić" je dobila novo ruho. Opet je ponos svih Beograđana i moći će da ugosti sportiste na najvećim takmičenjima. Večeras će na parket istrčati košarkaši Crvene zvzede i Primorske u meču prvog kola ABA lige.

- Rekonstrukcija dvorane Aleksandar Nikolić, popularnog Pionira, je završena i sve je spremno za prvu utakmicu koja se igra večeras. Zamenjena su sva sedišta, postavljene teleskopske tribine, a utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će se igrati na novom parketu i koševima. Postavljeni su semafori, renovirani toaleti i uređeni novi sistemi za ventilaciju i klimatizaciju. To će posetioci već večeras da vide i osete. Pored toga, ono što građani neće videti, a urađeno je su nove elektroinstalacije, protivpožarni premazi na svim metalnim površinama i 40 novih protivpožarnih vrata - napisao je Goran Vesić na Fajsbuku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.