REGIONALNI KLASIK U ZAGREBU: Željko Obradović izneo očekivanja pred meč sa Cibonom

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 18:40

REGIONALNI KLASIK U ZAGREBU: Željko Obradović izneo očekivanja pred meč sa Cibonom

Crno-beli gostuju u hali "Dražen Petrović".

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je da je njegov tim motivisan za meč sa Cibonom i dodao da želi da "crno-beli" odigraju dobru utakmicu u Zagrebu.

Cibona i Partizan su danas u Zagrebu održali zajedničku konferenciju za medije uoči meča 16. kola regionalne ABA lige.

- Pre svega želim da se zahvalim Ciboni na pozivu da učestvujemo na konferenciji, uvek ćemo se rado odazvati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nečemu što služi promociji lige i košarkaške igre. Dolazimo posle dva dupla kola u Evroligi, napori su veliki, ali bez obzira na to, naravno da dolazimo sa ambicijom da igramo dobru utakmicu. Nadamo se da će konferencija pomoći da bude što više publike i da Cibona ima podršku navijača kakvu je ranije imala. Mi smo u ritmu igranja, sa dobrom motivacijom smo došli u Zagreb - rekao je Obradović, prenosi zvanični sajt Partizana.

Zamenik kapitena Partizana Danilo Anđušić je rekao da su "crno-beli" spremni za duel u Zagrebu.

- Svi znamo da je Partizan - Cibona klasik, pogotovo na našim prostorima. Spremni smo. Jeste ritam težak, malo je prostora za trening, ali u svaku utakmicu ulazimo silno motivisani i spremni da pružimo najbolju partiju. Cibona igra jako dobru košarku, bori se za plej-of, ima prednost domaćeg terena, ali verujem da ćemo pružiti dobru igru i pobediti utakmicu -  istakao je Anđušić.

Meč između Cibone i Partizana biće odigran u ponedeljak od 18 sati u Zagrebu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.