RED BUL: Vučković najbrža trokolica

Izvor: Sportski Žurnal, 17.Okt.2010, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RED BUL: Vučković najbrža trokolica


Nigde na svetu  gledaoci nisu locirani toliko blizu stazi i „bolidima“ koji jure praktično nadohvat ruke kao u Dobračinoj ulici u Beogradu,  pa čak ni u Monaku za VN Monte Karla.
I pored lošeg vremena ljubitelje ekstremnog sporta nije sprečila da u uživaju u drugoj Red Bul trci trokolica. Takmičari su bili iz svih krajeva Srbije, ali i iz Makedonije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i Hrvatske. U finalnoj trci prvi kroz cilj je prošao Nikola Vučković ispred Nenada Babića i  Nebojše Simića, a pobedniku je pripala nagrada od 1000 eura.
- Drago mi je da je interesovanje za trku bilo veće nego 2008. godine. Dokaz za to je i broj ljudi  koji je došao da isprati takmičenje po ovako lošem vremenu -  kroz osmeh je istekao Vučković.
Glasovima publike proglašena je i najkreativnija trokoklica Strahinje Poznanovića. Trka u Dobračinoj ulici bio je zaista jedinstven događaj.
M. Ilić

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.