REČI OD KOJIH ZASTAJE KNEDLA U GRLU: Sinišina ćerka OBJAVILA tekst i sliku podrške ocu! Kamen da ZAPLAČE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2019, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REČI OD KOJIH ZASTAJE KNEDLA U GRLU: Sinišina ćerka OBJAVILA tekst i sliku podrške ocu! Kamen da ZAPLAČE!

Proslavljeni as primio prvu hemoterapiju.

Proteklog meseca srpsku javnost potresla je informacija da je proslavljeni reprezentativac i legendarni fudbaler Vojvodine, Crvene zvezde, Rome, Sampdorije, Lacija i Intera Siniša Mihajlović teško bolestan.

Aktuelni trener Bolonje je to obelodanio na konferenciji za medije i potvrdio da boluje od akutne leukemije, kao i da mu predstoji "meč života".

Sinišina ćerka Viktorija Mihajlović je na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama napisala dirljivu poruku, posvetivši je bolesnom ocu.

Naime, Viktorija je na italijanskom jeziku objavila tekst u kome je kroz nekoliko reči opisala legendarnog fudbalera i njegov karakter.

- Koje su vaše želje? Da dođem do Sinišinog nivoa: požrtvovanje, posvećenost, veliko srce, mudrost, strastvenost, odlučnost - napisala je Viktorija Mihajlović.

Siniša Mihajlović koji boluje od leukemije, nedavno je primio prvu hemoterapiju.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još slika Siniše Mihajlovića i njegovih ćerki Viktorije i Virdžinije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.