REČI KOJE ĆE SVAKOGA RASPLAKATI: Potresna čitulja za Bobanu od supruga Miroslava i njenog sina

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 11:58

REČI KOJE ĆE SVAKOGA RASPLAKATI: Potresna čitulja za Bobanu od supruga Miroslava i njenog sina

Porodica se oprostila od preminule evropske šampionke.

Iznenadna smrt evropske šampionke Bobane Momčilović Veličković potresla je celu Srbiju. Proslavljena prvakinja u streljaštvu preminula je posle komplikacija posle porođaja u 31. godini života, nakon što je na svet donela zdravog sina.

Podsetimo, Bobana je preminula usled komplikacija, zbog eklampsije je upala u teško stanje, iz koga nažalost lekari nisu uspeli da je izbave.

Lekari u Zaječaru, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde se srpska šampionka porodila, pet dana nisu uspeli da joj poprave zdravstveno stanje, pa je u komi prebačena u Beograd, gde je već bila u veoma teškom stanju i lekari posle nekoliko dana borbe nisu uspeli da joj spasu život.

Suprug Miroslav je opisao kako su izgledali najteži dani borbe za njen život, kao i na koji način je obezbedio helikopterski prevoz iz Zaječara u srpsku prestonicu, međutim, doktor u Zaječaru je ubeđivao Bobaninog muža da za takav potez nema potrebe.

Suprug Bobane Veličković i njen tek rođeni sin, koga naša šampionka nije imala prilike da vidi, oprostili su se od svoje žene i majke potresnom čituljom, u Večernjim Novostima.

- Možda spava sa očima izvan svakog zla, izvan stvari, iluzija, izvan života, i s njom spava, neviđena njena lepota; Možda živi i doći će posle ovog sna. Možda spava sa očima izvan svakog zla. Zauvek ćemo te voleti - stoji u čitulji kojom su se od Bobane oprostili suprug Miroslav i tek rođeni sin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.