REĆI ĆE TI MOJ MENADŽER KAKO SAM: Ovako je reprezentativac drsko odgovorio Daniloviću...

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 13:16

REĆI ĆE TI MOJ MENADŽER KAKO SAM: Ovako je reprezentativac drsko odgovorio Daniloviću...

To nekada svakako ne bi bilo tolerisano.

Prvi gost druge sezone serijala "(Ne)uspjeh prvaka", koja se emituje na Areni Sport, bio je proslavljeni košarkaš i današnji predsednik KS Srbije Predrag Saša Danilović.

Nakon prve sezone serijala, u kojoj je svoje voditeljsko umeće pokazao bivši fudbaler Mario Stanić, voditeljsku palicu u novoj sezoni preuzeo je nekadašnji hrvatski rukometaš Mirza Džomba.

Već sedam godina je Danilović na čelu Košarkaškog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saveza Srbije, a u razgovoru sa slavnim rukometašem dotakao se i trenutnog stanja u košarci generalno.

- Srbija je košarkaška nacija, a jedan vrlo zanimljiv podatak jeste da kada košarkaška reprezentacija osvoji nešto, najveći broj klinaca počne da trenira košarku. To šta ja mislim zašto neko dolazi ili ne dolazi na okupljanja, bolje je da ne govorim. Vremena su se promenila. Igrači ne razmišljaju svojim glavama, nego kada ih pitaš "Kako si?", on kaže: "Reći će ti moj menadžer kako sam". Ne kapiraju da menadžeri rade za njih, a ne oni za menadžere. Najpozitivniji primer u odnosu prema reprezentaciji za mene je Luka Dončić, a pre njega Dirk Novicki koji je do poslednjeg dana igrao za nemačku reprezentaciju - rekao je između ostalog Danilović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.