REČENO - UČINJENO: Lalatović OTPUSTIO ČETVORICU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2022, 19:57

REČENO - UČINJENO: Lalatović OTPUSTIO ČETVORICU!

Rezovi u Radničkom...

Trenutno je u srpskom fudbalu pauza zbog Mundijala u Kataru. Ovo je takođe i period kada treneri ovdašnjih klubova mogu da rasterete budžetsku kasu. Upravo takav slučaj dešava se u Nišu, gde je rezove napravio trener Radničkog, Nenad Lalatović.

Lalatović je još sredinom jeseni najavio ogromne promene u igračkom kadru tokom zime, rekavši da za prolećni deo šampionata Radnički mora da se pojača, ali i da će se odreći ne baš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << malog broja fudbalera, koji nisu zadovoljili u prethodnom periodu.

I dok se još uvek razmatra koga bi to Nišlije dovele kao prava pojačanja i ne pominju se imena, pojedini igrači su se već spakovali i napustili Niš.

Prethodnih dana su otišli Nikola Aksentijević, Branislav Tomić, Lazar Đorđević i Nikola Stajić.

Nema informacija gde odlaze, ali je, ako se i očekivalo da će Đorđević i Tomić možda i napustiti Radnički, ipak ne baš malo iznenađenje što odlazi već nekoliko godina jedan od najstandardnijih i najpouzdanijih Aksentijević, kao i mladi i talentovani Stajić.

Ne zna se da li su fudbaleri koji su napustii Čair sami procenili da za njih neće biti mesta u sastavu Radničkog narednog proleća ili im je možda sugerisano da to urade jer se na njih ne računa.

U svakom slučaju veruje se da ako odlazi i neko ko je među onima koji su najviše igrali (Aksentijević) ili neko ko se u finišu polusezne uspešno izborio za mesto u najboljem timu i tek treba da dokazuje svoj talenat (Stajić), jasno je da sa sadašnjeg spiska Radničkog mnogi nemaju čemu da se nadaju. Jer, očigledno da se više nikome neće gledati kroz prste i da će ubuduće, bar dok je Lalatović u niškom klubu, samo učinak na terenu biti preporuka za mesto u najboljem timu.

Radnički je na zimsku pauzu otišao kao tek 13. na tabeli sa samo 17 osvojenih bodova.

NE PROPUSTITE! Sve vesti o Mundijalu u Kataru pročitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.