REČ DEBITANTA: Evo kako je Branko Lazić dočekao selektorovu odluku o putnicima na EP (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REČ DEBITANTA: Evo kako je Branko Lazić dočekao selektorovu odluku o putnicima na EP (FOTO)

Od velikog borca i sjajnog momka se očekuje da donese novi kvalitet našem nacionalnom timu.

Kada je pre nekoliko meseci dobio poziv selektora Aleksandra Đorđevića, Branko Lazić je govorio o časti, satisfakciji, priznanju i o tome kako će dati sve od sebe da izbori mesto među 12 putnika u Tursku. To je ponovio i na okupljanju reprezentacije 21. jula, a i danas, kada je saznao da je uvršten u tim za EP!

 POVREDE NAS OSAKATILE: Đorđević skratio spisak za dva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imena, ovo je tim Srbije za Evrobasket!

Posle ove poruke povređenog Kalinića košarkaše Srbije biće sramota ako ne budu „ginuli“ na Evrobasketu! (FOTO)

- Sjajan osećaj je naći se među 12 reprezentativaca, koji putuju na Evropsko prvenstvo. To je velika satisfakcija posle jednoipomesečnog rada. Na pripremama sam od početka, trudio sam se maksimalno da izborim mesto i dam što veći doprinos timu. Idemo u Tursku, čekaju nas veliki izazovi, ali naša motivacija je ogromna. I zajedništvo. Daćemo sve od sebe. Nadam se uspešnom učešću naše reprezentacije na šampionatu - poručio je Lazić.

IGRAĆE PROTIV NJEGA, ALI MU TO NE SMETA: NBA zvezda jedva čeka da vidi Teovu magiju (VIDEO)

Od kapitena Crvene zvezde, velikog borca i sjajnog momka se očekuje da donese novi kvalitet našem nacionalnom timu i da karakterističnom srčanošću nadoknadi odsustvo povređenih reprezentativaca. Nema sumnje, da će Lazić da pristupi novom velikom izazovu u karijeri ozbiljno i inspirisano kako bi odradio svoj deo posla u karakterističnom stilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEIZLEČIVI KOMPLEKSI: Evo kako su Hrvati omalovažili sastav srpske selekcije za EP (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017

Napravili staru grešku, kojom samo motivišu naše momke...Selektor Aleksandar Đorđević je danas saopštio spisak putnika na EP u Turskoj, a (ne)očekivani izostanak tandema Kalinić - Nedović privukao je pažnju šire javnosti i naravno, Hrvata, koji vrebaju decenijsku šansu kako da se revanširaju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.