REAL ŽELI VLAHOVIĆA: Srbin pred transferom karijere

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 14:04

REAL ŽELI VLAHOVIĆA: Srbin pred transferom karijere

Procenjuje se da bi cifra bila između 70 i 80 miliona evra.

Madridski Real završio je takmičenje u Ligi šampiona eliminacijom u polufinalu od Mančester sitija, a ostaće bez titule i u  Španiji.

Rezultati iz ove sezone nisu baš onakvi na kakve su navikli u Kraljevskom klubu, a sada žele da podmlade tim. Na vrhu liste želja nalazi se srpski napadač Dušan Vlahović, prema tvrdnjama Mundo Deportiva.

Karim Benzema je u poznim igračkim godinama. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U decembru će napuniti 36, pa su u Realu svesni da je potreban naslednik.

Njega vide u Vlahoviću, za koga su spremni da Juventusu plate između 70.000.000 i 80.000.000 evra.

Ipak, nije Dušan jedina opcija za špic kraljevskog kluba. Ukoliko pregovori propadnu, postoje i rezervne opcije. Plan B je Gonkalo Ramoš, napadač Benfike, dok je treća varijanta Hulijan Alvares iz Mančester sitija.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"

Pogledajte kako izgleda Maria Kortizia, supruga Pietrosa Sotiroua prvotimca Ludogoreca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.