REAL SE PONOVO OBRUKAO, PRVI PORAZ U LA LIGI: Jovićeva asistencija samo ublažila poraz, nešto  mora da se menja! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Okt.2021, 18:26

REAL SE PONOVO OBRUKAO, PRVI PORAZ U LA LIGI: Jovićeva asistencija samo ublažila poraz, nešto mora da se menja! (VIDEO)

Još jedan kiks Reala. Fudbaleri Espanjola su u 8. kolu španske lige savladali Real iz Madrida rezultatom 2:1. Kraljevski klub je slobodno možemo reći, ušao u rezultatsku krizu, jer je ovo treći meč u nizu u kome ne znaju za pobedu. Prvo su remizirali sa Viljarealom, potom je usledio šokantan poraz od Šerifa, a sada […]
The post REAL SE PONOVO OBRUKAO, PRVI PORAZ U LA LIGI: Jovićeva asistencija samo ublažila poraz, nešto mora da se menja! (VIDEO) appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Espanjol šokirao Kraljeve – prvi poraz Reala u La Ligi

Izvor: N1 televizija, 03.Okt.2021

Fudbaleri Real Madrida pretrpeli su prvi poraz ove sezone u La Ligi. Bolji od Kraljevskog kluba bio je Espanjol na svom terenu rezultatom 2:1. Anćelotijev tim u narednom kolu La lige gostuje Barseloni.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.