REAL SA KADROVSKIM PROBLEMIMA: Madriđani nemaju pravo na kiks ukoliko žele da odbrane titulu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2021, 11:25

REAL SA KADROVSKIM PROBLEMIMA: Madriđani nemaju pravo na kiks ukoliko žele da odbrane titulu

Duel počinje u 16 i 15.

Fudbaleri Rela iz Madrida od 16 i 15 dočekuju Valensiju u meču 23. kola španske La lige. Bitan meč za izabranike Zinedina Zidana, jer ukoliko žele da razmišljaju o odbrani trona nemaju pravo na kiks.

Real je konačno uspeo da veže dve pobede u Primeri i u dobrom raspoloženju danas (16.15) dočekuje Valensiju. Kvota na keca je 1,45, dok je kombinazzija 1&3+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Valensija.

Real >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je su početkom ove sedmice rutinski savladali Hetafe (2:0) što bi trebalo da im donese stabilizaciju.To je dobro posle neuspeha u borbi za trofej Superkupa i eliminacija od Atletik Bilbaoa u polufinalu, zatim šokantno ispadanje iz Kupa kralja od niželigaša Alkojana i poraz od Levantea u prvenstvu kod kuće. Zaostatak za vodećim Atletiko Madidom je osam bodova, a uz to gradski rival ima utakmicu manje.

Problem predstavljaju i povrede.  Zidan protiv Valensije neće moći da računa na kapitena Serhija Ramosa, Azara, Rodriga, Marsela, Odriozolu, Valverdea, a verovatno i na Militaoa.

Valensija nije na nivou ove sezone, ali najbolju partiju pružili su baš protiv Real Madrida (4:1). U prošlom kolu osvojili su bod na gostovanju u Bilbaou i to bi trebalo povoljno da utiče na njihovo samopouzdanje pred meč sa aktuelnim šampionom Španije.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska atletičarka Ivana Španović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.