REAL NAŠAO LEK ZA BARSU: Majstor Benzema het-trikom poslao Kraljeve u finale Kupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 22:56

REAL NAŠAO LEK ZA BARSU: Majstor Benzema het-trikom poslao Kraljeve u finale Kupa

Nemoćna Barselona.

Fudbaleri Real Madrida igraće u finale Kupa kralja protiv Osasune, pošto su u drugom meču savladali Barselonu (4:0) na Nou Kampu, posle trijumfa (1:0) Blaugrane u prestonici.

Madriđani su tako posle tri uzastopna poraza slavili protiv najljućeg rivala, a čovek odluke je bio Karim Benzema.

Francuz se sa tri gola i asistencijom ponovo pojavio kada je najbitnije.

Kao i uvek bilo je puno drame i tenzija, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a gosti su poveli u nadoknadi prvog poluvremena. Barsa je bila u prilici preko Levandovskog, istakao se Kurtoa, da bi potom pukla kontra Reala koju je završio Vinisijus Žunior.

U najidealnijim trenucima su Madriđani postizali golove, na kraju prvog i početku drugog poluvremena. Igrao se 50. minut kada su kombinovali Modrić i Benzema. Lopta je došla do Francuza na ivici kaznenog prostora, odakle je odmah raspalio i udarcem nisko po zemlji prevario Ter Štegena.

Nada za Barselonu je ugašena u 58. minutu. Nesmotreno je Kesi startovao u svom šesnaestercu na Vinisijus Žuniora. Sudija Martinez Munuera je bez razmišljanja pokazao na penal, a Benzema je bio siguran realizator. Do kraja utakmice još jedan gol u mreži domaćina. Karim Benzema je u 81. minutu kompletirao svoj het-trik i vratio velikom rivalu za identičan poraz iz prošle sezone na Santiago Bernabeu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.