Izvor: HotSport.rs, 17.Jul.2015, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REAL NAŠAO GOLMANA: Legendarnog Kasiljasa menja Kasilja

Real je doveo zamenu za legendu kluba Ikera Kasiljasa. Novi čuvar mreže kraljevskog kluba, pošto je situacija sa De Heom u magli, je Kik Kasilja iz Espanjola.

On je doveden za šest miliona evra, a potpisao je ugovor na pet sezona. Vraća se na Santijago Bernabe gde je i počeo karijeru, a u međuvremenu je branio za Kadis, Kartahen i Espanjol.
Trener Reala Rafael Benites je nekoliko sati pre ozvaničenja transfera izjavio da je njegov prvi golman, “za sada”, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Kejlor Navas, koji je povređen.
Kako će Real igrati naredne sezone i ko će biti nosioc igre pročitajte OVDE.
Može li Kasilja da zameni čoveka koji je 25 godina proveo u Realu, branio 16 sezona, osvojio sve što se moglo osvojiti i koji se na jako emotivan način oprostio od kluba?
 
The post REAL NAŠAO GOLMANA: Legendarnog Kasiljasa menja Kasilja appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kiko Kasilja je novi golman madridskog Reala

Izvor: RTS, 18.Jul.2015, 00:01

Španski golman i doskorašnji član Espanjola Kiko Kasilja novi je član Real Madrida, potvrđeno je na sajtu kluba iz Barselone. . Kako prenose španski mediji, Real će za transfer Španca izdvojiti približno šest miliona...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.