REAL JE KRALJ PRODUŽETAKA! Evo kakvo je sada stanje na tabeli i šta to znači za VEČITE

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 00:35

REAL JE KRALJ PRODUŽETAKA! Evo kakvo je sada stanje na tabeli i šta to znači za VEČITE

Čeka se da bude kompletirano kolo.

Košarkaši Real Madrida pobedili su Valensiju  nakon produžetaka u uzbudljivom meču u okviru 21. kola Evrolige rezultatom 96:86.

Valensija je mnogo odlučnije ušla u meč i iz minuta u minut prve četvrtine gradila prednost, koja je na kraju prvih 10 minuta bila 24:16.

U nastavku Real je bio za nijansu efikasniji, ali je prednost na poluvremenu pripala Slepim miševima (40:35).

Uspeo je domaćin da preokrene >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u trećoj deonici, smenjivala se prednost u četvrtoj četvrtini do samog kraja.

Valensija je u poslednjim sekundama imala šansu za izjednačenje, Harper je pogodio trojku i igrao se produžetak u Madridu. U njemu je Real bio mnogo bolji i na kraju sigurno slavio.

Najefikasniji kod pobednika bio je Kampaco sa 19 poena, Tavares upisao 18 uz 19 skokova, Ljuj je stao na 16, a Musa na 13 poena.

U Valensiji istakao se Dejvis sa 19 poena, Džons je upsiao 17, a Stefan Jović 11 poena uz četiri skoka i isto toliko asistencija.

Posle nekompletnog 21. kola stanje na tabeli je sledeće: Real je i dalje prvi sa skorom 19-2, dok je Valensija na omeru 10-11.

Čeka se kompletiranje kola, i utakmice Makabi - Partizan i Baskonija - Olimpijakos, kako bi se znalo da li se Valensija vraća u TOP 10 društvo, ili ostaje ispod crte.

Izvesno je da ako crno-beli sutra pobede Izraelce, srpski tim će biti među vodećih 10, a ukoliko izgubi, mesto u pomenutoj zoni zavisiće od ishoda meča Baskijaca i Atinjana.

Takođe, Zvezda je sada samo na poraz od mesta broj 11, prvog ispod crte, a ukoliko izgube Partizan ili Baskonija, crveno-bele će biti na samo -1 od TOP 10 ekipa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.