Izvor: HotSport.rs, 27.Avg.2015, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REAKCIJE IZ VOJVODINE: Zagorčić nije nezadovoljan, Ivanić potvrdio ponude iz inostranstva!

Vojvodina je poražena u oba meča od Viktorije, ali su Novosađani zadovoljni posle ukupnog nastupa u Evropi ovog leta.

Viktorija Plzenj definitivno je pokazala da je bolja ekipa. Namerili smo se na fantastičnog protivnika. Bolja ekipa se plasirala u Ligu Evrope. U drugoj utakmici nas nije poslužila sreća. Da je to ušlo,utakmica bi definitivno imala drugačiji tok, gol bi nam dao krila. Videli smo kakav je protivnik, fantastičan, koji u svakom momentu zna šta radi. Nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u tim momentima imali sreće – bio je komentar posle meča trenera Vojvodine Zlatomira Zagorčića, koji se zahvalio publici na frenetičnoj podršci.
- Hvala publici na izuzetnoj, fantastičnoj atmosferi. Navijači su podržavali momke i kada im je išlo i kad nije. Nadam se da će i u prvenstvu biti popunjen stadion – nada se Zagorčić.
On je istakao da se pribojava odlazaka igrača, ali i da je to neminovnost. Jedan od njih koji će gotovo izvesno otići je i Mirko Ivanić, koji je potvrdio interesovanje nekoliko evropskih klubova za njega.
- Istina je, imam ponude Burse i Selte, ali ne znam šta će biti. Ako neka od ponuda zadovolji i klupske i moje ambicije, otićiću, a ako ne bude tako imam još godinu dana ugovora i ostajem ovde – rekao je Ivanić, ali nije želeo da otkrije koji klub je njegova želja, već je prokomentarisao večerašnju utakmicu.
- Nismo zaslužili ovako težak poraz, mada je Plzenj zaslužio da prođe dalje. Bili smo bolji u uvodnih 15-20 miunuta i da smo tada dali gol sve bi bilo drugačije. Ko zna šta bi bilo da je ona moja lopta pre njihovog pogotka umesto što je udarila u stativu otišla nekoliko centimetara ulevo u mrežu. Ali, to je fudbal – prokomentarisao je Ivanić.
Ipak, kada se podvuče crta, Vojvodina je napravila veliki uspeh ove sezone.
- Niko nije očekivao ni da ćemo proći Sampdoriju, a jedino što mi je žao je što nismo večeras postigli bar jedan gol pred našim navijačima – zaključio je Mirko Ivanić.
The post REAKCIJE IZ VOJVODINE: Zagorčić nije nezadovoljan, Ivanić potvrdio ponude iz inostranstva! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zagorčić: "Ne mogu da budem nezadovoljan"

Izvor: Sportske.net, 28.Avg.2015, 00:51

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić rekao je da nije nezadovoljan zbog ispadanja u plej-of fazu kvalifikacija za LE, jer je Viktorija pokazala da je bolja...Vojvodina nije uspela da se plasira u grupnu fazu Lige Evrope, pošto je i u revanšu poražena, ovoga puta sa 2:0..."Viktorija je definitivno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.