Izvor: HotSport.rs, 08.Dec.2016, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REAGOVAO I ŠAPEKOENSE: Izmenio grb zbog poginulih fudbalera, evo kako sada izgleda (FOTO)

To je najmanje što su mogli da urade u čast svojih poginulih igrača.

Posle pada aviona u kom je poginuo najveći deo tima Šapekoensea koji je leteo na finale Kopa Sudamerikana, sam klub je odlučio da napravi potez koji bi trebalo da predstavlja omaž fudbalerima kojih više nema.
ŠTA RADI OVAJ ČOVEK: Nove ‘makazice’ Muse Soua! Treći put! (VIDEO)
Na grb su dodate dve zvezde, u čast ovog nesrećnog događaja. Prva predstavlja osvojenu titulu Kopa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Sudamerikana, koja je dodeljena bez borbe Šapekoenseu, i to na insistiranje protivnika u finalu, Atletika.
Druga je ubačena i u obliku je slova ‘F’ i odnosi se baš na poginule fudbalere i članove stručnog štaba ovog kluba.
Nosso escudo ganhou novas estrelas.#VamosChape pic.twitter.com/SgjBjzrdVy
— Chapecoense (@ChapecoenseReal) December 8, 2016

The post REAGOVAO I ŠAPEKOENSE: Izmenio grb zbog poginulih fudbalera, evo kako sada izgleda (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

OPOMENA UPRAVI: Spartak u rasulu pred Bačku i Partizan!

Izvor: HotSport.rs, 09.Dec.2016, 00:34

Igrači Spartaka Ždrepčeve krvi su preuzeli drastične mere protiv svoje Uprave.. . Ne može sve da budem potaman i kada su dobri rezultati. Posle niza godina tavorenja Spartak iz Subotice je u prvoj polovini tabele, ali se pojavio gorući problem – plate kasne i obaveze kluba su se nagomilale za...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.